Integrări Smart Home

dummy

Electrocasnice Miele în Smart Home

Smart Home face rutina zilnică mai ușoară și creează confort individual pentru în casa dvs. Jaluzelele, încălzirea și electrocasnicele comunică între ele și sunt operate din ce în ce mai mult prin aplicație sau comandă vocală. Multe aparate Miele pot fi și ele conectate. Mulțumită interfeței practice Miele Cloud, le puteți integra rapid și ușor în aplicațiile partenere Smart Home. Aceasta vă permite să vă bucurați de eficiența și confortul unei rețele domestice holistice.

Idei inteligente pentru casa dvs.

Noi inspirații: vă arătăm exemple de feluri în care aplicațiile partenere vă fac viața de zi cu zi mai convenabilă cu aparatele conectate Miele.

Utilizând energia în mod eficient

Un sistem inteligent de gestionare a energiei asigură un nivel mai mare de confort și economisește bani.Cu ajutorul propriului dvs. sistem fotovoltaic sau contorului dvs. digital de electricitate, puteți utiliza energia când este disponibilă. Mașina de spălat, uscătorul sau mașina de spălat vase pornesc automat printr-un manager central de energie. Vă puteți încărca și aspiratorul robot în mod inteligent în acest fel. Aceasta vă permite să utilizați electricitate pe care o generați chiar dvs. și este mai eficient.

Soluții practice de siguranță

Liniște absolută: mulțumită electrocasnicelor conectate de la Miele puteți oricând să plecați de acasă cu un sentiment de siguranță. Integrați-vă aparatele simplu și confortabil în rutinele dvs. individuale cu privire la siguranța casei dvs. Când mergeți la muncă, toate aparatele dvs. conectate de la Miele trec în modul stand-by. Aveți și detectorul de fum conectat? Atunci în caz de urgență toate aparatele pentru gătit de opresc automat.

Personalizați-vă casa inteligentă

Doriți să vă individualizați Smart Home? Atunci pur și simplu programați-vă propriile rutine. Acestea pot fi perfect adaptate aparatelor dvs. Miele conectate în rețea. În Ambient Cină, luminile ambientale se aprind imediat ce vă alăturați oaspeților dvs. la masă. Părăsiți casa și aspiratorul dvs. robot pornește automat. Și când programul de spălare se termină, luminile dvs. inteligent se aprind – așa vă faceți viața mai ușoară!

Vă programați propriile aplicații de control al casei pentru dvs. sau clienții dvs. și ați dori să integrați aparatele Miele în acestea? Atunci utilizați site-ul nostru pentru dezvoltatori! Acolo puteți găsi toate informațiile importante:

 

Link către site-ul dezvoltatorului

Partenerii noștri de cooperare

Pentru a vă oferi varietate maximă când vă alegeți setările pentru Smart Home, noi lucrăm împreună cu parteneri selectați de cooperare. Aceasta are ca rezultat chiar mai multe opțiuni de combinare – pentru o casă inteligentă care este exact potrivită pentru dvs.