Electrocasnice Miele în Smart Home

Casa dvs. din viitor

Smart Home face rutina zilnică mai ușoară și creează confort individual pentru în casa dvs. Jaluzelele, încălzirea și electrocasnicele comunică între ele și sunt operate din ce în ce mai mult prin aplicație sau comandă vocală. Multe aparate Miele pot fi și ele conectate. Mulțumită interfeței practice Miele Cloud, le puteți integra rapid și ușor în aplicațiile partenere Smart Home. Aceasta vă permite să vă bucurați de eficiența și confortul unei rețele domestice holistice.

Idei inteligente pentru casa dvs.

Noi inspirații: vă arătăm exemple de feluri în care aplicațiile partenere vă fac viața de zi cu zi mai convenabilă cu aparatele conectate Miele.

Managementul energiei

Utilizând energia în mod eficient

Un sistem inteligent de gestionare a energiei asigură un nivel mai mare de confort și economisește bani.Cu ajutorul propriului dvs. sistem fotovoltaic sau contorului dvs. digital de electricitate, puteți utiliza energia când este disponibilă. Mașina de spălat, uscătorul sau mașina de spălat vase pornesc automat printr-un manager central de energie. Vă puteți încărca și aspiratorul robot în mod inteligent în acest fel. Aceasta vă permite să utilizați electricitate pe care o generați chiar dvs. și este mai eficient.

Comoditate

Faceți-vă viața ușoară

You can easily integrate networked domestic appliances into existing home automation systems via the Miele cloud interface. This way all appliances in your home are clearly displayed in one application, enabling you to always have an overview of the status of your Miele appliances as well as maintenance and service messages. The controls can be operated centrally. For the interaction with appliances from other manufacturers you can very easily create individual actions.

Siguranță

Soluții practice de siguranță

Liniște absolută: mulțumită electrocasnicelor conectate de la Miele puteți oricând să plecați de acasă cu un sentiment de siguranță. Integrați-vă aparatele simplu și confortabil în rutinele dvs. individuale cu privire la siguranța casei dvs. Când mergeți la muncă, toate aparatele dvs. conectate de la Miele trec în modul stand-by. Aveți și detectorul de fum conectat? Atunci în caz de urgență toate aparatele pentru gătit de opresc automat.

Rutine individuale

Personalizați-vă casa inteligentă

Doriți să vă individualizați Smart Home? Atunci pur și simplu programați-vă propriile rutine. Acestea pot fi perfect adaptate aparatelor dvs. Miele conectate în rețea. În Ambient Cină, luminile ambientale se aprind imediat ce vă alăturați oaspeților dvs. la masă. Părăsiți casa și aspiratorul dvs. robot pornește automat. Și când programul de spălare se termină, luminile dvs. inteligent se aprind – așa vă faceți viața mai ușoară!

Vă programați propriile aplicații de control al casei pentru dvs. sau clienții dvs. și ați dori să integrați aparatele Miele în acestea? Atunci utilizați site-ul nostru pentru dezvoltatori! Acolo puteți găsi toate informațiile importante: developer.miele.com

Partenerii noștri de cooperare

   

V-ar putea interesa:

Aplicația Miele

Aparate conectabile

Spre partea de sus a paginii