Revoluționați experiența dvs. cu rufele

Construim cu mândrie aparate care durează

Toate produsele Miele sunt proiectate pentru a se bucura de vieți lungi, pentru a vă îmbogăți căminul cu aspectul atemporal, și pentru a se concentra intens pe sustenabilitate prin eficiență și dotări inovatoare.

Mașini de spălat Miele

Îngrijirea sustenabilă a rufelor, dozarea automată și funcțiile adjuvante asigură faptul că vă bucurați întotdeauna de cele mai bune rezultate de spălare posibile și că vă păstrați hainele în stare bună. În combinație cu design-uri atrăgătoare pentru toate modelele încorporate, cu glisare spre interior sau care pot fi supraetajate. Testate pentru mai mult de 20 de ani de îngrijire susținută a rufelor*.

Conceput pentru a păstra calitatea hainelor

Uscătoarele Miele

Dovedind că puteți respecta mediul în timp ce beneficiați de performanță avansată, uscătorul nostru T1 dotat cu tehnologia EcoSpeed reprezintă un mod rapid și sustenabil de a vă usca rufele. Combinat cu EcoDry, puteți usca o încărcătură întreagă cu până la 20 de minute mai repede cu un consum minim de energie; de aceea toate uscătoarele noastre sunt premiate cu „Cel mai bun de cumpărat” sau „Achiziție ecologică”.

Consum scăzut de energie & delicat cu materialele

Mașini de spălat cu uscător Miele

Folosind o inginerie atât de inteligentă încât vă îmbunătățește intuitiv îngrijirea rufelor, mașina de spălat cu uscător încorporat de la Miele nu face compromisuri și economisește spațiu. Descoperiți confortul pe care nici nu știați că vi-l doriți, plus dozare automată, mai puțin călcat, programe rapide şi econome, etc.

Mașini de spălat cu uscător

Folosiţi Ghidul Cumpărătorului

Răspunzând la câteva întrebări găsiţi rapid aparatul Miele perfect pentru dvs.

 

 

Sisteme de călcat Miele

O experiență de călcare lină și eficientă; descoperiți modul sigur și lipsit de griji de a face cutele să dispară.

Sisteme de călcat

Aveți deja un produs Miele?

Produsele, accesoriile și piesele de schimb originale de la noi asigură potrivirea și compatibilitatea perfectă.

Deblocați adevăratul potențial al mașinii dvs. de spălat

Detergenți

Personalizați felul în care miros rufele dvs. proaspăt spălate

Parfumuri

Extindeți funcționalitatea cu aceeași înaltă calitate

Accesorii

Păstrați-vă aparatele în stare perfectă

Piese de schimb

Motive bune pentru a alege Miele

Construit pentru o durată lungă de viață

Produsele noastre sunt testate cu rigurozitate pentru mai mult de 20* de ani de funcționare susținută. Construite pentru a suporta mult mai mult decât orice rutină zilnică, după cum este dovedit de metodele noastre de testare. Dacă vă puteți gândi la ceva, noi probabil am testat deja.

Immer Besser, din 1899

Din prima zi, Miele a pus calitatea pe primul loc, așadar ne susținem întreaga gamă de produse cu încredere și mândrie. Deoarece produsele premium necesită mai puțină întreținere și se bucură de o viață mai lungă.

Note de subsol

*În timpul fazei de dezvoltare a seriei W1 de mașini de spălat, Miele a testat modele și componente centrale în 5000 de cicluri de spălare (= 5 cicluri de spălare pe săptămână timp de 50 de săptămâni pe an) în diverse programe. Mai multe: miele.com/20years

**Pentru mai multe informații: miele.com/20years