Imagine cu produsele Miele, de-a lungul anilor

Pe scurt: 125 de ani de calitate

Sărbătoriți cu noi aniversarea de 125 de ani și descoperiți colecția noastră personalizată. Modele 125 Edition – oferind prețuri promoționale, dotări inovatoare și accesorii gratuite. Și modele 125 Gala Edition – oferind o garanție extinsă gratuită de 125 de săptămâni, accesorii gratuite și dotări inovatoare. În plus, electrocasnice de bucătărie selectate sunt disponibile acum în culoarea neagră mată exclusivă.*

De la conceperea primului nostru separator de smântână în 1899, filozofia și convingerea noastră rămân neschimbate: Immer Besser (Mereu mai buni). Prin calitate și inovație, continuăm să vă îmbunătățim locuința și viața cu designuri exclusive, dotări convenabile și electrocasnice inteligente.

 

Colecția Aniversară de 125 de ani

Colecția noastră aniversară

Profitați de ofertele speciale

 

 

125 Gala Edition: electrocasnice atractive, beneficii extinse.

Imagine cu aspirator fără cablu Miele
Imagine cu mașini de spălat Miele

Electrocasnicele noastre 125 Gala Edition sunt acum disponibile cu accesorii gratuite, dotări inovatoare și Garanție extinsă de 125 de săptămâni*. Beneficiați de reparații, service și înlocuiri rapide – furnizate complet de Miele. În plus, electrocasnicele de bucătărie selectate sunt disponibile acum în culoarea exclusivă negru mat.

 

 

Prețuri atractive. Accesorii gratuite. Garanție extinsă de 125 de luni.

Imagine cu mașina de spălat vase Miele cu PowerDisk
Imagine cu o femeie deschizând o cutie

Sărbătoriți parcursul remarcabil de 125 de ani al mărcii noastre și profitați de prețuri promoționale și accesorii gratuite la produsele selectate. Pentru o perioadă limitată, vă puteți, de asemenea, bucura de o liniște sufletească extraordinară, achiziționând Garanția gratuită de 125 de luni cu doar 1500 lei (cu excepția MasterCool) – complet gestionată de Miele și disponibilă doar pentru produse selectate***, asigurând reparații sau înlocuire sigură și rapidă cu un aparat nou, atunci când este necesar.

 

 

Descoperiți bestsellerele noastre

Dotări inovatoare. Calitate premium. Immer Besser.

125 de ani de ...

 

 

 

Privire în detaliu

Funcții noi

Aparate conectate

Liniște sufletească în fiecare zi

Funcții noi pentru mai mult confort și sustenabilitate.

Imagine cu bucătărie Miele în negru mat

125 Gala Edition în negru mat

Performanță familiară cu un nou design elegant și garanție extinsă gratuită de 125 de săptămâni. Electrocasnice de bucătărie selectate sunt disponibile în culoarea neagră mată exclusivă.

125 de ani de tradiție: espressoare

În armonie perfectă cu cafeaua perfectă. Indiferent dacă vă decideți să cumpărați un espressor încorporabil sau de blat de la Miele, veți avea garanția că vă veți bucura de cafea. Cu sistemul lor perfect coordonat, espressoarele noastre pregătesc la perfecție o mare varietate de specialități de cafea. Este ceva ce puteți vedea, mirosi, simți, auzi și, bineînțeles, gusta. Descoperiți produsele aniversare.

 

 

Întrebări frecvente

Tot ce doriți să știți despre activarea Garanției extinse și despre aplicația Miele (Miele App)**. Click aici pentru lista completă de întrebări frecvente, în timp ce Termenii și condițiile pot fi găsite aici.

Garanția extinsă de 125 de săptămâni este disponibilă pentru produse selectate, pentru a sărbători aniversarea de 125 de ani a Miele. Vă rugăm să verificați detaliile la modelele 125 Gala Edition aici.

Cum pot activa Garanția extinsă de 125 de săptămâni pentru aparatul meu?

Vă rugăm să vă asigurați că aparatul dvs. este eligibil pentru Garanția extinsă de 125 de săptămâni. Pentru a activa Garanția extinsă de 125 de săptămâni, trebuie să vă conectați aparatul la Aplicația Miele (Miele App)**. Pentru aspiratoare și KWT 7112 iG 125 Gala Edition în negru obsidian/mat, este suficient să vă înregistrați produsul în Aplicația Miele (Miele App)**.

Vă rugăm să dați click aici sau să scanați codul QR pentru a descărca sau a deschide Aplicația Miele (Miele App)**. Urmați instrucțiunile din Aplicația Miele (Miele App)** pentru a vă adăuga noul aparat Miele. Vi se va solicita automat să activați ulterior Garanția dvs. extinsă de 125 de săptămâni.

Vă rugăm să descărcați Aplicația Miele(Miele App)** din App Store sau din Google Play Store. Deschideți aplicația și urmați instrucțiunile, pentru a adăuga aparatul. Pentru instrucțiuni pas cu pas privind procesul de asociere, vă rugăm, de asemenea, să consultați videoclipurile noastre despre asociere.

Garanția suplimentară începe direct după garanția Miele de conformitate de 2 ani, extinzând-o cu încă 125 de săptămâni. Perioada totală de garanție se ridică la 4 ani și aproape 5 luni.

Da, puteți extinde Garanția dvs extinsă suplimentară de 125 de săptămâni până la o perioadă totală de 14 ani și 9 luni, pentru un tarif unic. Vă rugăm să luați legătura cu Centrul nostru de contact Miele.

Bucurați-vă de o liniște sufletească extraordinară achiziționând o Garanție extinsă opțională pentru o perioadă totală de 125 de luni* (10 ani și 5 luni), cu doar 1500 lei (cu excepția MasterCool). Cele 125 de luni acoperă 10 ani și încă 5 luni, și includ cei 2 ani de garanție de conformitate Miele. Puteți achiziționa Garanția extinsă de 125 de luni online, sau din magazinele Miele. 

Pentru mai multe informații detaliate dați clic aici.

Cu 125 de ani de expertiză, vedem clar faptul că viitorul aparatelor electrocasnice este inteligent. Și, în plus față de beneficiile deja oferite de aplicația noastră, avem ca obiectiv furnizarea continuă a soluțiilor de sustenabilitate, dincolo de etichetele energetice.

Din acest motiv introducem funcții noi care pot fi accesate prin intermediul aplicației, precum Tabloul de bord pentru consum, Rețete sustenabile sau Sfaturi ecologice și de depozitare. Aruncați o privire!

 

 

Funcție de sustenabilitate

Pentru un răsfăț prietenos cu mediul înconjurător

Gătit sustenabil

 

Gătitul sustenabil înseamnă mai mult decât înăbușirea unor legume. Noi sărbătorim aniversarea Miele cu rețete foarte sustenabile în aplicația Miele**. Descoperiți cum să gătiți sustenabil și inteligent cu aplicația Miele**, primiți inspirație delicioasă, dar și susțineți evitarea risipei alimentare cu sfaturile noastre de gătit și depozitare.

 

Funcție de sustenabilitate

Țineți socoteala de cantitățile utilizate și de consumul dvs

Tablou de bord pentru consum

 

Bucurați-vă de transparență completă în ceea ce privește consumul dvs de apă și de energie, conectându-vă mașina de spălat rufe sau mașina de spălat vase la Aplicația Miele**. Rapoarte lunare personalizate cu detalii individuale – funcționalitate populară în rândul clienților noștri – este programată pentru lansare în decursul anului aniversar, în Aplicația Miele**. Aveți mâinile ocupate? Întrebați în mod convenabil pe Alexa sau Google despre datele dvs de consum.

RemoteUpdate

Automat și comod

Mereu la curent

 

Doriți ca electrocasnicele dvs Miele conectate să fie întotdeauna actualizate fără efort? Nicio problemă, datorită funcției noastre RemoteUpdate. Actualizări de software disponibile pentru electrocasnicele dvs sunt cu ușurință descărcate și instalate, atunci când este posibil. Detaliile actualizării pot fi găsite în Aplicația Miele**, ca note eliberate.
 

Partenerul dvs. perfect: cu Aplicația Miele (Miele App)**, puteți să fiți la curent cu starea electrocasnicelor dvs Miele. V-ar plăcea să fiți atent la procesul de gătire din cuptor sau să aflați dacă programul mașinii de spălat s-a terminat? Aplicația vă oferă toate informațiile necesare și este rapid și convenabil de folosit. 

 

 

 

 

 

Note de subsol

* Ofertele diferă în funcție de model. Veți găsi un voucher pentru a vă revendica accesoriul gratuit și/sau Garanția extinsă, în pachetul produsului dvs. Pur și simplu scanați codurile QR de pe voucher și urmați instrucțiunile.Garanția extinsă începe direct după garanția Miele de conformitate de 2 ani, extinzând-o cu încă 125 de săptămâni. Se aplică termenii și condițiile Garanției extinse (miele.ro/125-termeni). Vă rugăm să rețineți faptul că garanția trebuie activată în termen de 30 de zile de la achiziția aparatului, prin intermediul Aplicației Miele (Miele App)**.

** Disponibil pentru dispozitive mobile (pentru cerințele minime, consultați informațiile furnizate în magazinul de aplicații). Ofertă digitală suplimentară de la Miele & Cie. KG. Toate aplicațiile inteligente sunt posibile cu ajutorul sistemului Miele@home. Gama de funcții poate varia în funcție de model și țară.

***Cele 125 de luni acoperă 10 ani și încă 5 luni, și includ cei 2 ani de garanție Miele de conformitate. Mai multe informații pot fi găsite aici. Garanția extinsă de 125 de luni nu poate fi achiziționată cu următoarele categorii de produse: aspiratoare, espressoare/CVA, cuptoare Dialog.

Alăturați-vă newsletter-ului nostru

Rămâneți la curent cu lansările noilor produse, promoțiile și noutățile.

Logoul Aniversării de 125 de ani