Îmbunătăţiţi-vă bucătăria

Descoperiți electrocasnicele de bucătărie Miele

Toate electrocasnicele Miele sunt proiectate pentru o durată de viață lungă, cu accent puternic pe sustenabilitate prin eficiență și dotări inovatoare, și pentru a vă îmbogăți și mai mult bucătăria cu aspectul lor atemporal.

Cuptoare Miele

Cuptoare încorporate așezate independent de plită pentru mai multă flexibilitate la instalare, cuptoare cu aburi potrivite pentru mese delicioase și sănătoare, și cuptoare cu microunde sau Combi de sine stătătoare care aduc tehnicile de gătit împreună – avem un cuptor Miele pentru fiecare tip de bucătărie și bucătar.

Plite Miele

Proiectate pentru a fi instalate independent sau a se potrivi perfect cu elementele preexistente, plitele noastre cu inducție, electrice, cu gaz sau cu evacuare descendentă sunt perfect complementare cu gusturile dvs. personale-delete și modul de utilizare.

Hote Miele

Disponibile cu montare pe perete sau sub formă de modele încorporate cu evacuare descendentă sau extractoare de plafon, sau chiar integrate în plitele noastre cu inducție, hotele Miele pot funcționa ca element central clasic sau modern pentru bucătăria dvs., sau să se integreze fără cusur pentru un aspect curat și liber.

Răcitoare & Frigidere Miele

Descoperiți confortul unui frigider, congelator sau răcitor modern. Indiferent de tip și model, electrocasnicele noastre sunt disponibile cu diferite inovații inteligente; temperatură și umiditate constante la orice nivel, fără necesitatea decongelării, funcționare silențioasă și economică, etc.

Răcitoare & Congelatoare

Mașini de spălat vase Miele

Gama noastră de mașini de spălat vase este proiectată pentru a fi așezată sub un plat preexistent, de sine stătătoare cu propriul ei blat, semi-integrată pentru a se potrivi fără cusur cu mobila de bucătărie, sau încorporată și ascunsă pentru un aspect minimalist. Există o variantă pentru orice decor de bucătărie.

Spălarea vaselor

Espressoare Miele

Pentru cafea pregătită cu grijă la doar o apăsare de buton. Cu dotări precum râșnița silențioasă de boabe, spumă de lapte perfect aerată și setări personalizate pentru fiecare ceașcă. Disponibil sub formă de modele de sine stătătoare pline de stil sau variante încorporate pentru a se potrivi perfect cu electrocasnicele dvs. preexistente.

Espressoare de sine stătătoare

Espressoare încorporate

Aveți deja un produs Miele?

Accesoriile noastre originale oferă aceeași înaltă calitate precum electrocasnicele și asigură compatibilitate perfectă.

Accesorii de gătit

Accesorii pentru mașina de spălat vase

Accesorii Frigider & Congelator

Accesorii espressor

Motive bune pentru a alege Miele

Construit pentru o durată lungă de viață

Produsele noastre sunt testate cu rigurozitate pentru mai mult de 20* de ani de funcționare susținută. Construite pentru a suporta mult mai mult decât orice rutină zilnică, după cum este dovedit de metodele noastre de testare. Dacă vă puteți gândi la ceva, noi probabil am testat deja.

*Pentru mai multe informații: miele.com/20years

Immer Besser, din 1899

Din prima zi, Miele a pus calitatea pe primul loc, așadar ne susținem întreaga gamă de produse cu încredere și mândrie. Deoarece produsele premium necesită mai puțină întreținere și se bucură de o viață mai lungă.