Aspiratorul potrivit pentru căminul dvs.

Pregătit pentru orice sarcină

Oferim modele de aspiratoare pentru fiecare tip de gospodărie, indiferent de mărime și de podea, cu opțiuni de personalizare și de tratare a eventualelor fire de păr de animale de companie, de aspirare automată sau de reducere a impactului alergiilor cu cele mai bune filtre de aer din clasa lor.

Aspiratoare fără cablu

Design-ul nostru inovator 3-aspiratoare-în-1, combinat cu o baterie puternică, vă oferă flexibilitate și mobilitate nerestricționată necesară pentru a învinge orice tip de pardoseală. Schimbați rapid și ușor între design-urile ergonomice și curățați fără efort fiecare parte din locuința dvs.

Triflex HX2

Triflex HX2 Pro

Aspiratoare fără sac

Golire igienică cu o apăsare de buton, combinată cu aceeași performanță la care ați ajuns să vă așteptați. Cu opțiuni anti-alergii, filtru cu autocurățare și putere remarcabilă de aspirare pentru a aduna toate tipurile de murdărie; de la murdărie grosieră la praf fin, și tot ce se află între acestea.

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Aspiratoare cu sac

Un design clasic pentru un motiv întemeiat. Modelele noastre cu sac trebuie golite mai rar, adună praful eficient și oferă o putere extremă de aspirare. Sunt ajustabile la înălțimea dvs. și oferă operare silențioasă, totul pentru a asigura o experiență confortabilă la curățare.

Classic C1

Complete C3

Complete C3 - Comfort

Aspiratoare robot

La fel de avansat și de minuțios cum v-ați aștepta; aspiratoarele noastre robot aspiră în locul dvs., pentru ca dvs. să puteți dedica mai mult timp lucrurilor care vă plac. Modul de autoîncărcare, combinat cu un sistem special de aspirare care se adaptează la tipul de pardoseală asigură operarea autonomă.

Scout RX3

Home Vision Scout RX3

Aspiratoare Cat & Dog

Pentru a asigura curățarea sigură a părului de animal de companie, aspiratoarele noastre Cat & Dog vin cu anumite dotări, instrumente și accesorii pentru suprafețe multiple – inclusiv o lumină convenabilă pentru a vedea părul și perii pentru a îl extrage din nișe și tapițerii.

Aspiratoare Cat & Dog

Aveți deja un produs Miele?

Produsele, accesoriile și piesele de schimb originale de la noi asigură potrivirea și compatibilitatea perfectă.

Accesorii pentru aspiratoare

Folosiţi Ghidul Cumpărătorului

Răspunzând la câteva întrebări găsiţi rapid aparatul Miele perfect pentru dvs.

 

 

Motive bune pentru a alege Miele

Construit pentru o durată lungă de viață

Produsele noastre sunt testate cu rigurozitate pentru mai mult de 20* de ani de funcționare susținută. Construite pentru a suporta mult mai mult decât orice rutină zilnică, după cum este dovedit de metodele noastre de testare. Dacă vă puteți gândi la ceva, noi probabil am testat deja.

*Pentru mai multe informații: miele.com/20years

Immer Besser, din 1899

Din prima zi, Miele a pus calitatea pe primul loc, așadar ne susținem întreaga gamă de produse cu încredere și mândrie. Deoarece produsele premium necesită mai puțină întreținere și se bucură de o viață mai lungă.