Appliance communication

Aparate inteligente perfect conectate în rețea

Electrocasnicele dvs. Miele conectate în rețea gândesc pentru dvs.! Ele comunică inteligent între ele. Aceasta declanșează pornirea unui aparat sau reglează nivelul de putere – totul fără ajutorul dvs. Acțiunile manuale sau pașii de operare sunt automatizați. Conectarea în rețea se efectuează prin intermediul setărilor aparatului sau prin aplicația Miele. Astfel renunțați la o parte din muncă și vă faceți viața de zi cu zi mult mai ușoară.

Con@ctivity: Conectate inteligent

Con@ctivity

Hota reacționează automat la setările plitei

Concentrați-vă complet pe gătit: cu Con@ctivity 3.0, hota dvs. știe mereu exact ce are de făcut. Imediat ce plita este pornită sau oprită, hota răspunde automat. Puterea de evacuare este ajustată automat la ceea ce se petrece pe plită, asigurând o atmosferă plăcută în orice moment. Aparatele comunică între ele prin WiFi. Con@ctivity 3.0 vă permite să integrați hota și plita în Miele@home.

Con@ctivity

Espressor și sertar de încălzire perfect conectate

Cu ajutorul funcției de temporizare cafeaua dvs. preferată este preparată cum o doriți. Espressor-ul dvs. este pregătit de preparate automat – singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să alegeți băutura potrivită. Mulțumită Con@ctivity, ceștile preîncălzite sunt de asemenea disponibile pentru dvs. Sertarul dvs. de încălzire este în contact cu espressor-ul și pornește automat cu 30 de minute înainte de a începe prepararea – pentru o plăcere necompromisă a cafelei. Conectarea în rețea se efectuează cu aplicația Miele.

Wash2Dry

Wash2Dry: uscător și mașină de spălat conectate inteligent

Confort maxim pentru utilizator: mulțumită noii funcții de conectare Wash2Dry, mașina dvs de spălat trimite datele către uscător după ciclul de spălare. Apoi uscătorul selectează imediat programul corespunzător pentru rufele dvs. Tot ce aveți de făcut este să încărcați rufele din mașina de spălat în uscător, să îl porniți și să selectați Wash2Dry. Ca rezultat, textilele dvs – fie ele pantaloni din denim sau cămăși – sunt mereu perfect uscate. Pentru a utiliza această funcție, dispozitivul trebuie să fie înregistrat în rețeaua WiFi internă a casei.

SuperVision

Control central asupra întregului – din bucătăria dvs.

Puteți citi starea actuală și timpul de desfășurare a programului rămas pentru celelalte aparate Miele de pe afișajul mare al electrocasnicelor de bucătărie. De exemplu puteți vedea starea programului mașinii de spălat pe ecranul cuptorului. Cu SuperVision vă puteți planifica și organiza gospodăria eficient și convenabil – fără a fi nevoit să vă aflați mereu lângă smartphone sau tabletă.

V-ar putea interesa:

Aplicația Miele

Integrări Smart Home