Descoperiți toate Produsele de curățare de la Miele

Obțineți cele mai bune rezultate

Păstrăm produsele noastre de curățenie la aceleași standarde înalte ca și electrocasnicele. Dezvoltate și testate în laboratoarele noastre proprii, asigură cele mai bune rezultate posibile la curățenie și potențează mai mult performanța electrocasnicelor dvs.

Saci de praf și filtre Miele

Sacii de praf originali Miele și filtrele livrează aceeași performanță excepțională precum electrocasnicele noastre, asigurând o experiență de curățenie minuțioasă prin captarea eficientă a particulelor fine de praf.

Proiectat pentru aspiratorul dvs.

Saci de praf

Beneficiați de un aer evacuat curat

Filtre

Îngrijirea rufelor

Acordați electrocasnicelor dvs. pentru rufe îngrijirea pe care o merită la fiecare spălare & uscare. Conservați rufele și amplificați durata de viață a aparatului dvs., cu produsele noastre pentru rufe atent proiectate.

Făcut pentru mașina dvs. de spălat

Detergenți de rufe

Dozare automată perfecționată

UltraPhase

Pentru mirosul de proaspăt spălat

Flacoane de parfum

Produse de curățare mașină de spălat vase

Toți detergenții noștri sunt proiectați pentru a îmbunătăți rezultatele de la mașina dvs. de spălat vase Miele, în mod consecvent și fără efort având ca rezultat vase strălucitor de curate.

Un detergent pentru orice sarcină

Detergenți

Automat. Ecologic. Eficient.

PowerDisk

Bucurați-vă de mulți ani de Serviciu Susținut

Electrocasnicele noastre sunt deja construite să dureze. Pentru a le amplifica și mai mult durata de viați și a vă păstra electrocasnicele în stare imaculată și cu cea mai bună performanță, recomandăm să utilizați produsele pentru îngrijire Miele.

Produse pentru îngrijire electrocasnice Miele

Motive bune pentru a alege Miele

Construit pentru o durată lungă de viață

Produsele noastre sunt testate cu rigurozitate pentru mai mult de 20* de ani de funcționare susținută. Construite pentru a suporta mult mai mult decât orice rutină zilnică, după cum este dovedit de metodele noastre de testare. Dacă vă puteți gândi la ceva, noi probabil am testat deja.

*Pentru mai multe informații: miele.com/20years

Immer Besser, din 1899

Din prima zi, Miele a pus calitatea pe primul loc, așadar ne susținem întreaga gamă de produse cu încredere și mândrie. Deoarece produsele premium necesită mai puțină întreținere și se bucură de o viață mai lungă.