Produse noi

   

Firule de praf, fă cunoștință cu aspiratorul nostru cel mai puternic

Noul aspirator fără fir Triflex HX2

Descoperiți noul nostru aspirator fără fir cu aspirare puternică, design 3 în 1, filtru HEPA antialergic și baterie reîncărcabilă pentru îndepărtarea prafului și a părului animalelor de companie.

Aflați mai multe

Puternic. Compact. Ultra mobil.

Noul Boost CX1 fără sac

Viitoarea mare revelație în curățenie este destul de mică.
Începând de la 1400 Ron. Disponibil în mai multe culori.

Descoperiți acum

Împreună pentru un viitor mai bun

Noua etichetă energetică UE

Din martie 2021, o nouă etichetă energetică pentru mașinile de spălat vase, aparatele de refrigerare, unitățile pentru vinuri, mașinile de spălat rufe cu uscător va îmbunătăți comparabilitatea și transparența pentru consumatori. O prezentare generală a principalelor modificări privind etichetele energetice poate fi găsită aici.

Descoperiți acum

Prezentare Generation 7000

Cea mai intuitivă gamă a noastră de până acum

Credem că nu există nicio limită pentru cât de departe puteți împinge excelența. Și, de la înființarea Miele în 1899, am dovedit-o de nenumărate ori cu tehnologia noastră de pionierat, măiestria obsesivă și designul rafinat. Acum, cu Generation 7000, am stabilit încă un punct de referință.

Descoperiți acum

Espressoarele Miele CM5

Plăcerea reinventată.

Design nou, culori noi, varietate nouă: espressoarele CM5 de la Miele cu un design extraordinar, inovator și un preț de lansare atractiv.

Aflați mai multe

Miele Black Edition: Savurarea pură a cafelei

Cu Miele, toată lumea poate fi un barista perfect. Interacțiunea coordonată cu precizie dintre tehnologia din espressoarele noastre de înaltă calitate și calitatea rafinată a boabelor este cea care oferă o experiență unică a cafelei.

Aflați mai multe