Asistență Miele

Descoperiți opțiunile noastre complete de asistență în cazul în care necesitaţi o reparație, precum și alte pachete de servicii atractive pentru aparatele dumneavoastră Miele. Vă suntem alături. 

Materiale video proceduri

Descoperiți noile noastre materiale video cu proceduri unde veţi găsi sfaturi utile pentru a remedia problema pe cont propriu.

Rezervare tehnician

Vom prelua cu plăcere solicitările de reparații online sau telefonic.

Ajutor pe cont propriu

Cu ajutorul serviciului nostru de asistenţă pentru clienţi veţi afla răspunsuri şi recomandări pentru a rezolva eventualele probleme pe care le întâmpinaţi.

Piese de schimb Miele originale

Piesele de schimb Miele originale asigură faptul că aparatele dumneavoastră vor continua să funcționeze ca de obicei şi după o reparație.

Cunoașterea întâlnește printarea 3D.

Cunoașterea întâlnește printarea 3D. Cu 3D4U, Miele oferă acum accesorii gratuite care pot fi descărcate pentru o imprimantă 3D la domiciliu.

Depanator profesionist

Ca depanator profesionist, aveți dreptul de a achiziționa cea mai recentă documentație de service pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat cu uscător, mașini de spălat vase și frigidere/congelatoare.

Prelungiți acum garanția Miele

Pentru o mai mare liniște, aveți opțiunea de a vă extinde garanția Miele până la 125 de luni (10 ani + 5 luni), dacă doriți. Alegeți între o garanție extinsă Miele de 5 ani sau 125 de luni (10 ani + 5 luni), incluzând garanția Miele de 2 ani.

Instrucțiuni de utilizare

Aici veți găsi instrucțiunile de utilizare pentru aparatele dumneavoastră Miele.

Broșuri și informații

Vă punem la dispoziție o gamă largă de documente informative, cum ar fi broșuri, ghiduri și cărți de gătit.

Formular de contact

Folosiți formularul nostru de contact pentru a ne descrie cererea dvs. Serviciul nostru de asistență Miele vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pachete de service

Servicii de întreținere

Păstrați valoarea aparatului dumneavoastră Miele și oferiţi-i curățare și îngrijire profesionale efectuate de specialiștii Miele. Cu serviciul nostru de întreținere aparatele dumneavoastră vor fi întotdeauna în cea mai bună stare.

Servicii de livrare și instalare

Experimentați perfecțiunea încă de la început și descoperiți serviciile noastre de livrare și instalare.

Găsiți un partener Miele lângă dumneavoastră