Piese de schimb și accesorii

Atunci când cumpărați piese de schimb și accesorii originale Miele, puteți fi sigur că acestea sunt adaptate exact la aparatul dumneavoastră. Piesele noastre de schimb sunt disponibile timp de până la 15 ani de la sfârșitul producției de serie. Piesele au garanţie de 1 an doar în cazul în care sunt instalate de către un service autorizat Miele. 

 

 

Piese de schimb

Mențineți performanțele ridicate ale aparatului dumneavoastră folosind piese de schimb originale Miele atunci când este necesar.

*Instrucţiuni utilizare piese de schimb - confrom instrucţiunilor din manualul de utilizare al aparatului

Accesorii

Accesoriile oficiale Miele oferă aceeași calitate înaltă ca aparatele noastre și garantează compatibilitatea.

*Instrucţiuni utilizare piese de schimb - confrom instrucţiunilor din manualul de utilizare al aparatului

Nu ați găsit piesa de schimb căutată?

Cunoștințele noastre întâlnesc printarea 3D

Toate modelele de imprimare 3D4U pot fi descărcate gratuit de pe platforma thingiverse.com. Fiecare accesoriu 3D4U este însoțit de o descriere a setărilor de imprimare 3D recomandate și a fost testat pentru fezabilitate. Unele accesorii pot fi personalizate cu propriile modele și setări.

Lucrările de reparații pot fi efectuate numai de către un electrician calificat, în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

Pentru repararea, modificarea, testarea și întreținerea echipamentelor electrice trebuie respectate principiile legale relevante, măsurile de prevenire a accidentelor și standardele aplicabile. Înainte de efectuarea lucrărilor de întreținere și reparații la unitate, acestea trebuie deconectate în siguranță de la toate cablurile sub tensiune.

 

Motive pentru a folosi piesele de schimb și accesoriile originale Miele

Siguranță, durabilitate, eficiență și funcționalitate

Atunci când cumpărați piese de schimb și accesorii originale Miele, puteți fi sigur că acestea sunt exact adaptate la aparatul dumneavoastră. Pentru toate piesele de schimb și accesoriile originale Miele aplicăm aceleași standarde de calitate ca pentru aparatele noastre electrocasnice și încorporabile. Achiziționând aparatele Miele, ați optat în mod conștient pentru o calitate superioară. De aceea, trebuie să vă cumpărați piesele de schimb și accesoriile numai de la Miele. Numai prin utilizarea pieselor de schimb și accesoriilor originale Miele puteți fi sigur că aparatul dumneavoastră electrocasnic va funcționa în mod fiabil.

Gama noastră extinsă de accesorii originale Miele face ca utilizarea aparatelor noastre să fie mai ușoară, mai eficientă și mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Comandarea pieselor de schimb și a accesoriilor originale Miele

Doriți să comandați prin telefon piese de schimb sau accesorii pentru aparatele dumneavoastră electrocasnice? Atunci sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă ajutăm. De asemenea, puteți lua legătura cu noi în orice moment folosind formularul nostru de contact. În magazinele sau magazinul nostru online veți găsi o gamă extinsă de accesorii originale Miele (și piese de schimb originale Miele pentru întreținere în regim propriu, dacă sunt disponibile).

(+40) 21 3520777 - 779

Luni – Vineri 10:00 - 19:00

Spre partea de sus a paginii