Piese de schimb

Miele original

Piese de schimb și accesorii

Beneficiile dvs. pentru că ați ales Miele:
Performanță optimă: piesele de schimb originale Miele sunt adaptate exact pentru aparatul dvs., garantând performanță optimă.
Standardul de calitate Miele: aplicăm aceleași standarde de calitate atât pentru piesele de schimb și accesoriile noastre, cât și pentru aparatele noastre.
Disponibilitate: piesele noastre de schimb rămân disponibile timp de cel puțin 15 ani de la întreruperea producției seriei.

 

Piesele de schimb apar pe website doar cu rol de prezentare. Pentru a comanda, vă rugăm să scrieţi un mail la: service@miele.ro

Căutați piesele noastre de schimb populare în funcție de categorie

Piese de schimb

Bucătărie

Piese de schimb

Rufe

Piese de schimb

Aspiratoare

Găsiți accesorii originale Miele pentru a completa aparatele dvs. Miele

Accesorii originale Miele

Compatibilitate optimă și calitate garantată – îmbunătățiți fără efort funcționalitatea aparatelor dvs., cu accesoriile oficiale Miele.

Creați-vă propriile accesorii individuale

Cunoștințele noastre întâlnesc printarea 3D

Fiecare accesoriu 3D4U este însoțit de o descriere a setărilor de printare 3D recomandate și a fost testat pentru fezabilitate. În plus, unele accesorii pot fi personalizate cu propriile modele și setări.

 

Notă privind siguranța
Lucrările de întreținere și reparații pot fi efectuate doar de către un specialist calificat. Orice reparații sau modificări ale aparatelor electrocasnice trebuie realizate conform cerințelor și standardelor de siguranță, principiilor legale și regulamentelor aplicabile pentru prevenirea accidentelor. Există riscul de rănire și daune grave, dacă lucrările de service și reparații sunt efectuate incorect. Miele nu își asumă nicio răspundere pentru daunele rezultate din instalarea incorectă. Țineți întotdeauna cont de informațiile de avertizare și siguranță din instrucțiunile de utilizare ale aparatului dvs.

Opțiuni de comandă

Exploraţi magazinul nostru online pentru o gamă largă de accesorii şi piese de schimb originale Miele disponibile pentru întreţinere în regim propriu. Piesele de schimb nu se pot comanda online, ci doar printr-un mail la adresa: service@miele.ro!

adresa de e-mail

service@mail.ro