Există multe motive bune pentru a alege Miele.
Iată șase dintre acestea.

De la înființarea companiei în 1899, Miele a rămas fidelă promisiunii sale de marcă „Immer Besser“. Aceasta înseamnă că vom face tot ce ne stă în putință pentru a fi mereu mai buni decât concurenții noștri și mereu mai buni decât suntem deja. Dorim să facem sarcinile zilnice mai ușoare și mai distractive pentru clienții noștri prin îmbunătățirea constantă a produselor noastre. Pentru clienții noștri, acest lucru înseamnă liniștea de a ști că alegerea Miele este o decizie bună – și, probabil, o decizie pentru toată viața!

Calitatea Miele

De peste 100 de ani: s-a dovedit că puteți avea încredere în Miele și că vă puteți baza pe aparatele noastre. Testăm aparatele noastre electrocasnice pentru până la 20 de ani de utilizare. O dată Miele, întotdeauna Miele: clienții Miele din întreaga lume rămân fideli Miele și recomandă Miele și altora. Privind spre viitor, promitem să nu acceptăm niciun compromis atunci când vine vorba de calitate și durabilitate!

Tehnologia Miele

Miele înseamnă tehnologie fascinantă și rezultate excelente combinate cu un consum minim de energie. Acest lucru este valabil atât pentru îngrijirea igienică și delicată a rufelor, a pardoselilor și a vaselor dumneavoastră, precum și atunci când creați delicii culinare alese. Cheia pentru aceasta este o multitudine de caracteristici inovatoare disponibile numai la Miele. Acest lucru este confirmat de numeroasele clasări pe locul întâi la testele de produs de vârf efectuate în întreaga lume.

Măiestria Miele

Miele reprezintă adevărata măiestrie, combinând viziunea, precizia și o mare atenție la detalii. Fiecare dintre produsele noastre este fabricat la cele mai înalte standarde și este supus unor controale de calitate stricte, inclusiv teste individuale la suprafață cu mănuși. De la mânerele frezate dintr-o singură bucată de metal până la dimensiunile de spațiere potrivite în toate grupele de produse, fiecare element face parte din călătoria noastră către perfecțiunea absolută. Nimic nu este mai important pentru noi decât faptul că vă bucurați de Miele pentru mult timp.

Asistență Miele

Clienții Miele se bucură de un tratament preferențial: datorită serviciului nostru post-vânzare rapid și eficient, care a fost votat de mai multe ori drept cel mai bun în ramura sa de activitate. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni personalizate privind utilizarea aparatelor sau de o curățare profesională a aparatelor dumneavoastră, Miele vă va vizita cu plăcere la domiciliu. Vom fi întotdeauna acolo pentru dumneavoastră. Vă promitem!

Design Miele

Miele crede în liniile curate, eleganța atemporală și manevrarea intuitivă. Fie că este vorba de un comutator rotativ convențional, de comenzi discrete cu senzori sau de un ecran tactil de înaltă rezoluție: operarea unui aparat Miele este atât ușoară, cât și distractivă. Nicăieri altundeva nu veți găsi o gamă atât de comparabilă de linii de design și opțiuni de culoare atent coordonate, care să se potrivească cu cele mai diverse fronturi de mobilier de bucătărie. Indiferent de stilul bucătăriei dvs.: Miele se potrivește perfect.

Marca Miele

În multe țări, Miele este cea mai râvnită marcă din ramura sa de industrie. Pe piața sa de origine din Germania, Miele a fost votată chiar „cea mai bună marcă din toate timpurile“ în toate ramurile de produse. Iar deținerea produselor de la o astfel de marcă dezvăluie multe despre utilizatorii săi: clienții Miele au așteptări ridicate în ceea ce privește performanța și respectarea mediului înconjurător de către aparatele lor electrocasnice. Oamenii care cumpără Miele sunt conștienți de calitate și au stil!