Garanția extinsă Miele

Vă putem oferi o garanție extinsă exclusivă Miele de până la 125 de luni (10 ani + 5 luni).

Când liniștea sufletească devine standardul

Cumpărând un produs Miele, ați optat pentru durabilitate, confort optim pentru utilizator și calitate excelentă. V-ar plăcea să aveți parte de liniște sufletească totală în ceea ce privește noul dvs. aparat? Cu garanția extinsă Miele, aveți opțiunea de a extinde garanția pentru aparatele Miele până la 125 de luni (10 ani + 5 luni), în cadrul primei perioade de garanție a producătorului de 2 ani.

Puteți utiliza garanția extinsă Miele pentru toate aparatele Miele, cu excepția espressorului şi a staţiilor de călcat.  Oferim o opțiune specială de service pentru acesta.

Serviciul de întreținere pentru espressoare

Beneficiile dumneavoastră

Prețuri

Garanția extinsă Miele pentru

5 ani*


545 sau 2400 (pentru frigidere, congelatoare, combine frigorifice, răcitorare de vin din gama MasterCool)

Preţ unitar pentru certificat (în Ron, inclusiv TVA)

Garanția extinsă Miele pentru

125 de luni*


1500 sau 7600 (pentru frigidere, congelatoare, combine frigorifice, răcitorare de vin din gama MasterCool)

Preţ unitar pentru certificat (în Ron, inclusiv TVA)

* Include o garanție de 2 ani din partea producătorului. Contactați-ne pentru informații despre prețurile garanțiilor extinse Miele pentru cuptoarele Dialog, MasterCool și aragazurile Range.

Informații suplimentare pentru descărcare

Garanția Miele

Garanție de producător de 2 ani Miele

Oferim garanție Miele de 2 ani de la data achiziției şi livrării pentru toate aparatele electrocasnice Miele. Vom remedia gratuit pentru dvs. toate defectele de funcţionare și de fabricație în această perioadă. Se aplică condițiile de garanție Miele.

**125 de luni acoperă 10 ani plus încă 5 luni - aceasta include deja cei 2 ani de garanție de conformitate Miele. Mai multe informații: https://www.miele.ro/c/garantia-extinsa-miele-25.htm. Garanția extinsă de 125 de luni nu poate fi achiziționată cu următoarele categorii de produse: aspiratoare, aparate de cafea/CVA, MasterCool, Dialog Ovens, Ranges (SUA).