Soluția potrivită pentru orice instalare

Hote subţiri
O atracţie pentru minimalişti: Hotele subţiri de la Miele pot fi montate astfel încât să devină invizibile. Tot ceea ce vedeţi când lucraţi este o bandă din inox sub unitatea cu montare pe perete. Elementul perfect pentru o bucătărie minimalistă. Bolta subţire şi puternică extrage eficient vaporii din bucătărie. Şi mai rămâne spaţiu în unitatea cu montare pe perete şi pentru un suport de mirodenii. 
Hote încastrate sub blat
Dacă nu doriţi să pierdeţi spaţiu de depozitare în unitatea de perete, o hotă care poate fi încastrată sub blat de la Miele este cea mai bună soluţie. Aceste hote sunt compacte, dar au performanţe înalte şi sunt uşor de instalat sub o unitate de perete sau sprijinite de un perete, sub forma unei unităţi independente cu montare pe perete. Ideal în special pentru bucătăriile de mici dimensiuni. 
Unitate de evacuare
Design personalizat pentru bucătărie - de exemplu, chiar şi cu o suprafaţă de absorbţie rabatabilă - poate fi echipat cu unităţi de evacuare. Acest tip de sistem de evacuare oferă utilizatorului opţiuni nelimitate şi libertate de exprimare. Ideal pentru suprafeţele de absorbţie rabatabile făcute la măsură din bucătăria dvs. Lăsaţi-vă condus de imaginaţie! 
Hote cu glisare spre interior
Dacă nu doriţi să vedeţi deloc acest aparat, hota cu glisare spre interior de la Miele este alegerea potrivită pentru dvs. Suprafaţa de absorbţie a hotei, prevăzută cu un panou în stilul mobilierului de bucătărie, dispare discret într-un rând de unităţi cu montare pe perete. Invizibilă atunci când este închisă, această hotă se potriveşte perfect cu fundalul şi este alegerea ideală pentru un aspect discret în bucătărie. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs