Cum să găsiți hota și extractorul potrivite

Căutați să cumpărați o plită nouă cu sistem de evacuare, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi modelul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Permiteți Ghidului nostru de Cumpărături să vă arate calea!

Răspunzând la câteva întrebări despre nevoile dvs. privind rata de extracție și filtrarea, ghidul nostru de cumpărături va ști ce hotă este cea mai potrivită pentru aranjamentul din bucătăria dvs.

• Ce hotă se potrivește bucătăriei dvs.? Avem o varietate de hote pregătite pentru a face față oricărei provocări. Alegând rata potrivită de extracție, filtrul și tipul hotei, vă asigurați că bucătăria rămâne fără mirosuri.

• Ce filtrul pentru hotă vi se potrivește? Hotele noastre pot să satisfacă orice necesitate de filtrare. Grăsime, carbon sau cărbune, filtrele noastre apără bucătăria de mirosurile înțepătoare.

• Ce dotări și elemente de design sunt importante pentru dvs.? Hotele noastre vin cu o gamă largă de dotări și opțiuni de design, și pot fi montate pe perete sau pot complimenta o bucătărie open-space cu insulă.

 

Descoperiți gama noastră completă de hote și produse înrudite

Toate hotele

Piese de schimb

Accesorii