Operare intuitivă a hotelor Miele

SmartControl  
De înaltă calitate și funcțional: bucurați-vă de comenzi tactile confortabile, cu un afișaj galben. Cu ajutorul culorii și principiului de operare, se potrivește perfect cu plitele Miele cu SmartSelect și este perfect potivit pentru a fi utilizat în combinație cu Con@ctivity și aplicația Miele.    
Panoul de control tactil imprimat ComfortControl de la Miele vă permite să selectați o varietate largă de setări cu ușurință. Porniți sau opriți hota, sau selectați un nivel de putere al ventilatorului doar cu o atingere de deget. Puteți să ajustați și luminozitatea. În funcție de model, ComfortControl poate fi utilizat cu Con@ctivity și aplicația Miele. În acest caz puteți și să setați timpul de funcționare sau să accesați indicatorul filtrului. 
EasySwitch 
Fie că doriți că setați nivelul potrivit al ventilatorului sau să ajustați luminozitatea hotei dvs. Miele – cu comezile EasySwitch, toate funcțiile de bază pot fi selectate utilizând comenzi tactile ușoare. Panoul de control este plăcut la atingere și este deosebit de rapid și ușor. În funcție de model, poate fi folosit cu Con@ctivity și aplicația Miele. În acest caz puteți și să setați timpul de funcționare sau să accesați indicatorul filtrului. 
SmartControl White 
Operare de primă clasă: controlați-vă hota utilizând panoul de control tactil elegant cu afișaj alb. Cu ajutorul culorii și principiului de funcționare, se integrează perfect cu hotele Miele SmartSelect White și este perfect potrivit pentru utilizarea împreună cu Con@ctivity și aplicația Miele.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs