Toate beneficiile produsului pe scurt - Sertare de vidare

Caracteristici cheie

Etanşare cu vid 

Preparare perfectă și depozitare prelungită 

Condiții ideale: etanșarea cu vid poate fi folosită pt depozitat, porționat, marinat și resigilat mâncarea. 

Aflaţi mai multe despre „Etanşare cu vid ˮ

    Trei setări de vidare 

    Perfect pentru orice utilizare 

    Setări personalizate: puteți alege între trei niveluri de vidare, în funcție de mâncare.

    Aflaţi mai multe despre „Trei setări de vidare ˮ

    Preparare pentru gătire în vid 

    Preparare perfectă

    Perfect pentru gătirea în vid: mâncarea vidată își păstrează aroma și elementele nutritive. 

    Afişare globală produse cu „Preparare pentru gătire în vid ˮ Aflaţi mai multe despre „Preparare pentru gătire în vid ˮ

    Comenzi SensorTouch 

    Intuitiv și necomplicat 

    Elegant și ușor de curățat: operare confortabilă cu tehnologie de ultimă oră, printr-un panou tactil încastrat. 

    Aflaţi mai multe despre „Comenzi SensorTouch ˮ

    Push2open

    O atingere este suficientă 

    Deschidere fără efort: nu este nevoie decât de o apăsare ușoară a sertarului.

    Aflaţi mai multe despre „Push2openˮ

    Spațiu util mare 

    Suficient spațiu pentru orice dimensiune 

    Pentru volume mari și mici: spațiul util este suficient pentru pungi de vidat de până la max. 250 mm x 350 mm. 

    Aflaţi mai multe despre „Spațiu util mare ˮ

    Caracteristici speciale

    Etanşare cu vid 

    Preparare perfectă și depozitare prelungită 

    Condiții ideale: etanșarea cu vid poate fi folosită pt depozitat, porționat, marinat și resigilat mâncarea. 

    Aflaţi mai multe despre „Etanşare cu vid ˮ

    Trei setări de vidare 

    Perfect pentru orice utilizare 

    Setări personalizate: puteți alege între trei niveluri de vidare, în funcție de mâncare.

    Aflaţi mai multe despre „Trei setări de vidare ˮ

    Confort

    Preparare pentru gătire în vid 

    Preparare perfectă

    Perfect pentru gătirea în vid: mâncarea vidată își păstrează aroma și elementele nutritive. 

    Afişare globală produse cu „Preparare pentru gătire în vid ˮ Aflaţi mai multe despre „Preparare pentru gătire în vid ˮ

    Comenzi SensorTouch 

    Intuitiv și necomplicat 

    Elegant și ușor de curățat: operare confortabilă cu tehnologie de ultimă oră, printr-un panou tactil încastrat. 

    Aflaţi mai multe despre „Comenzi SensorTouch ˮ

    Push2open

    O atingere este suficientă 

    Deschidere fără efort: nu este nevoie decât de o apăsare ușoară a sertarului.

    Aflaţi mai multe despre „Push2openˮ

    Gamă variată de funcții 

    Numeroase opţiuni 

    Cu sertarul nostru de vidat puteți porționa mâncarea, o puteți prepara pentru depozitare și multe altele. 

    Aflaţi mai multe despre „Gamă variată de funcții ˮ

    Ghidaje complet telescopice 

    Practic și ergonomic 

    Orice aveți nevoie: sertarele noastre termice Gourmet vă oferă numeroase opțiuni de utilizare. 

    Aflaţi mai multe despre „Ghidaje complet telescopice ˮ

    Recipiente reutilizabile pentru vidare 

    Durată lungă de utilizare 

    Alternativa sustenabilă: spre deosebire de pungile pentru vid, recupientele de vidare pot fi reutilizate. 

    Aflaţi mai multe despre „Recipiente reutilizabile pentru vidare ˮ

    Spațiu util mare 

    Suficient spațiu pentru orice dimensiune 

    Pentru volume mari și mici: spațiul util este suficient pentru pungi de vidat de până la max. 250 mm x 350 mm. 

    Aflaţi mai multe despre „Spațiu util mare ˮ

    Siguranţă

    Pungi de etanșare vid pt. siguranța alimentelor

    Proiectat special pentru mâncare 

    În siguranță: pungile pentru vidat Miele sunt rezistente la temperatură, etanșe și nu afectează aroma. 

    Aflaţi mai multe despre „Pungi de etanșare vid pt. siguranța alimentelorˮ

    Versatilitate Gourmet

    Durată de păstrare îndelungată 

    Durată de păstrare îndelungată 

    Păstrați alimentele în condiții ideale: vacuum-ul sigilează alimentele pentru a le păstra proaspete mai mult. 

    Aflaţi mai multe despre „Durată de păstrare îndelungată ˮ

    Marinarea 

    Gust maxim 

    Creați senzații de gust uimitoare prin sigilarea în vid a alimentelor cu condimente și marinate.

    Aflaţi mai multe despre „Marinarea ˮ

    Porționarea 

    Cantitatea corectă 

    Dacă pregătiți un ospăț sau pentru o persoană – preparați porții individuale pt. păstrare sau preparare sub vid. 

    Aflaţi mai multe despre „Porționarea ˮ

    Vidarea în recipiente 

    Perfect întotdeauna 

    Blanșarea alimentelor în recipiente: alimentele delicate, precum fructele sau ierburile aromate, rămân intacte. 

    Aflaţi mai multe despre „Vidarea în recipiente ˮ

    Resigilare 

    Mâncarea rămâne proaspătă – și după deschidere 

    Păstrați gustul proaspăt al mâncării: resigilați delicat și sigur pachetul deschis.

    Aflaţi mai multe despre „Resigilare ˮ

    Recipiente de etanșare 

    Sigilat complet 

    Depozitați mâncarea în siguranță pentru păstrare proaspătă: pesto, mâncarea pt. bebeluși se pot sigila în borcane.

    Aflaţi mai multe despre „Recipiente de etanșare ˮ

    Etanşare în vid a lichidelor 

    Păstrate în siguranță

    Economisiți spațiu și păstrați mâncarea în siguranță: chiar și lichidele pot fi sigilate într-o pungă din plastic.

    Aflaţi mai multe despre „Etanşare în vid a lichidelor ˮ
    Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs

    Lucruri care merită știute despre sertarele de vidare

    Sertarul versatil de vidare

    Aroma este reținută

    Noul sertar de vidare de la Miele vă oferă o gamă variată de potențiale utilizări: puteți păstra calitatea alimentelor, o puteți face să dureze mai mult sau o puteți prepara pentru gătit în vid. Toate acestea, simplu și necomplicat: ambalați mâncarea în plastic, îndepărtați aerul, apoi creați o etanșare cu vid. De exemplu, puteți vida cu ușurință mâncarea neconsumată și o puteți congela – nutrienții, aroma și vitaminele sunt păstrate pentru mult mai mult timp decât în cazul congelării convenționale. Economisiți și mult spațiu în congelator. Lichidele precum supele pot fi vidate de asemenea fără probleme. În plus, este modul perfect de a prepara mâncarea pentru gătirea în vid. Porționați-o, depozitați-o și preparați-o pentru perfecțiune culinară – totul cu un singur aparat.

    Aflaţi mai multe despre „Sertarul versatil de vidareˮ
    Sous vide – Gătit delicat în vid

    Gătire delicată pentru savoare maximă

    „Sous-vide“ în franceză înseamnă „sub vid“. Cu această metodă, gătiți mâncarea într-o pungă pentru vidat, la o temperatură scăzută menținută constant, într-un cuptor cu aburi. Această metodă delicată este recomandată în special când gătiți carne, pește, legume sau fructe, deoarece căldura scăzută înseamnă că nutrienții importanți și aromele sunt păstrate. Totuși, ca urmare a temperaturilor scăzute folosite la gătirea sub vid, duratele sunt mai lungi decât în cazul gătirii convenționale la abur.

    Aflaţi mai multe despre „Sous vide – Gătit delicat în vidˮ

    Accesorii şi produse de curăţare