Toate beneficiile produsului pe scurt - Sertare de vidare

Caracteristici cheie

Vidarea

Condiții ideale, o durată de păstrare mai mare

Condiții ideale: pregătire perfectă pentru păstrare, porționare, marinare și resigilare.

Afişare globală produse cu „Vidareaˮ Aflaţi mai multe despre „Vidareaˮ

    Spațiu util generos

    Vidare flexibilă

    Adecvat pentru cantități mari și mici: spațiul util este adecvat pentru pungi de vidare de până la 250 x 350 mm.

    Aflaţi mai multe despre „Spațiu util generosˮ

    Recipiente de vidare reutilizabile

    Pentru protejarea mediului înconjurător

    Deosebit de sustenabil: spre deosebire de pungile de vidare, recipientele de vidare se pot reutiliza.

    Aflaţi mai multe despre „Recipiente de vidare reutilizabileˮ

    Pungi de vidat pentru alimente

    Siguranța este prioritară

    Păstrare sigură: pungile de vidat de la Miele sunt rezistente la temperatură, etanșe și nu afectează savoarea.

    Aflaţi mai multe despre „Pungi de vidat pentru alimenteˮ

    Caracteristici speciale

    Vidarea

    Condiții ideale, o durată de păstrare mai mare

    Condiții ideale: pregătire perfectă pentru păstrare, porționare, marinare și resigilare.

    Afişare globală produse cu „Vidareaˮ Aflaţi mai multe despre „Vidareaˮ

    Confort

    Spațiu util generos

    Vidare flexibilă

    Adecvat pentru cantități mari și mici: spațiul util este adecvat pentru pungi de vidare de până la 250 x 350 mm.

    Aflaţi mai multe despre „Spațiu util generosˮ

    Mecanism Push2open

    Deschideți cu o atingere delicată

    Ușor de deschis: pentru deschiderea sertarului este suficientă o atingere ușoară.

    Aflaţi mai multe despre „Mecanism Push2openˮ

    Comenzi tactile

    Cea mai avansată tehnologie din spatele sticlei

    Pur și simplu comod: selectarea programelor se face prin intermediul panoului tactil ușor de curățat.

    Aflaţi mai multe despre „Comenzi tactileˮ

    Ghidaje complet telescopice

    Sertarele pot fi încărcate cu ușurință

    Pur și simplu practic: sertarul de vidare se deschide complet, pt.a ușura introducerea și scoaterea alimentelor.

    Aflaţi mai multe despre „Ghidaje complet telescopiceˮ

    Efic. şi sustenabilit.

    Recipiente de vidare reutilizabile

    Pentru protejarea mediului înconjurător

    Deosebit de sustenabil: spre deosebire de pungile de vidare, recipientele de vidare se pot reutiliza.

    Aflaţi mai multe despre „Recipiente de vidare reutilizabileˮ

    Siguranţă

    Pungi de vidat pentru alimente

    Siguranța este prioritară

    Păstrare sigură: pungile de vidat de la Miele sunt rezistente la temperatură, etanșe și nu afectează savoarea.

    Aflaţi mai multe despre „Pungi de vidat pentru alimenteˮ

    Versatilitate Gourmet

    Depozitarea alimentelor

    Durată de păstrare îndelungată

    Un avantaj clar la depozitarea alimentelor: grație sigilării sub vid, alimentele rămân proaspete mai mult timp.

    Aflaţi mai multe despre „Depozitarea alimentelorˮ

    Împărțirea preparatelor în porții

    Un plus de prospețime

    Întotdeauna porții de dimensiunea potrivită:puteți să porționați alimentele pentru preparare sau păstrare sub vid.

    Aflaţi mai multe despre „Împărțirea preparatelor în porțiiˮ

    Marinarea

    De dragul gustului

    Mai multă plăcere: intensificați senzația gustului prin vidarea mâncărurilor marinate.

    Afişare globală produse cu „Marinareaˮ Aflaţi mai multe despre „Marinareaˮ

    Vidarea în recipiente speciale

    Ideală pentru articolele alimentare delicate

    Durată de păstrare mare pentru alimente delicate: ierburile și legumele dvs. rămân intacte în recipientul special.

    Aflaţi mai multe despre „Vidarea în recipiente specialeˮ

    Resigilarea

    Chipsurile etc. își păstrează prospețimea

    Prospețime garantată pentru mai mult timp: pungile deschise pot fi resigilate prin folosirea setării 1.

    Aflaţi mai multe despre „Resigilareaˮ

    Etanșarea containerelor din sticlă

    Depoz.sigură pt.păstrarea alim.în stare proaspătă

    Depozit.sig.și păstr.prosp.:pesto, mâncare pt.bebeluși și multe altele se pot sigila sub vid în rec.pt.conserve.

    Aflaţi mai multe despre „Etanșarea containerelor din sticlăˮ

    Etanșare lichide în vid

    Opțiunea de economisire a spațiului de depozitare

    Economie de spațiu și împachetat în siguranță: lichidele se sigilează ușor sub vid într-o pungă de plastic.

    Aflaţi mai multe despre „Etanșare lichide în vidˮ

    Întreţinere

    Interior ușor de întreținut

    Curățare ușoară, garantat

    Datorită inoxului: camera de vidare este ușor de curățat grație suprafeței netede din oțel inoxidabil.

    Aflaţi mai multe despre „Interior ușor de întreținutˮ

    CleanSteel

    Mai mult decât un aspect plăcut

    Curățare ușoară: finisajul de calitate al suprafeței permite curățarea ușoară a aparatelor.

    Aflaţi mai multe despre „CleanSteelˮ
    Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs

    Lucruri care merită știute despre sertarele de vidare

    Un sertar de vidare încorporat foarte flexibil

    Partea frumoasă a relaxării

    Condiții ideale pentru păstrarea alimentelor sau pentru prepararea sous vide. Noul sertar de vidare impresionează prin gama largă de utilizări posibile. Ce poate fi mai bine decât să puteți prepara meniuri întregi, care conțin toate bunătățile ilustrate în cartea de bucate, fără niciun efort. Funcția de bază a sertarului de vidare este extrem de simplă: aerul (în special oxigenul) este aspirat din pungile de vidare în care sunt depozitate alimentele, apoi acestea sunt închise etanș pentru a nu permite pătrunderea aerului. Acest lucru asigură menținerea calității alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, sertarul de vidare păstrează alimentele în cele mai bune condiții pentru prepararea în vid. Porționați alimentele, depozitați-le și preparați-le cum nu se poate mai simplu.

    Aflaţi mai multe despre „Un sertar de vidare încorporat foarte flexibilˮ
    Sous vide - Metoda delicată de preparare, sub vid

    Pentru alimentele preparate în cel mai simplu mod

    "Sous vide" este un termen franțuzesc, care se referă la prepararea "sub vid". Când folosiți această metodă, alimentele sunt preparate la o temperatură constant scăzută, într-un ambalaj vidat, în cuptorul combi cu aburi. Această metodă delicată este ideală pentru prepararea cărnii, peștelui, legumelor și fructelor. Grație temperaturilor reduse, duratele de preparare sunt mai mari decât în cazul preparării normale într-un cuptor combi cu aburi.

    Aflaţi mai multe despre „Sous vide - Metoda delicată de preparare, sub vidˮ
    Sigilarea sub vid, pas cu pas

    Manevrare ușoară, comodă

    Cu ajutorul sertarului de vidare încorporat de la Miele, alimentele pot fi sigilate sub vid pentru orice tip de utilizare. Sigilarea sub vid, în 9 pași – Vă vom arăta exact cum să procedați.

    Aflaţi mai multe despre „Sigilarea sub vid, pas cu pasˮ

    Accesorii şi produse de curăţare