Depanator profesionist

În calitate de depanator profesionist aveți dreptul de a cumpăra cea mai recentă documentație de service pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat cu uscătoare, mașini de spălat vase și frigidere/congelatoare. Listele cu piese de schimb și diagramele cu vedere descompusă sunt disponibile pentru toate aparatele de uz casnic.

Lucrările de reparații pot fi efectuate numai de către un electrician calificat, în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

Pentru repararea, modificarea, testarea și întreținerea echipamentelor electrice trebuie respectate principiile legale relevante, măsurile de prevenire a accidentelor și standardele aplicabile. Înainte de efectuarea lucrărilor de întreținere și reparații la unitate, acestea trebuie deconectate în siguranță de la toate cablurile sub tensiune.

 

Pentru depanatorii profesioniști sunt oferite următoarele software-uri și instrumente:

Documentația service Miele: Software-ul este o aplicație bazată pe browser pentru căutarea și vizualizarea informațiilor de service.
Accesul include informații despre piesele de schimb, instrucțiuni și descrieri, precum și diagrame de cablare.

Asistență diagnosticare Miele: Aplicația pentru PC vă permite să citiți defecțiunile, să resetați dispozitivele și să actualizați software-ul dispozitivului prin intermediul unei conexiuni la dispozitiv. În acest scop, este necesară și o interfață optică.

Asistența de diagnosticare Miele poate fi utilizată și offline, fără o conexiune la internet, la sediul clientului. Totuși, este necesar ca aplicația să fi fost actualizată prin intermediul actualizării online cu cel puțin 10 zile înainte de vizita unui client.