Alte lucruri de ştiut despre plitele şi CombiSeturile Miele

Tip construcție

Pentru utilizare independentă sau cu un cuptor

Plitele sunt punctul central al bucătăriei, fie că se află pe o insulă sau sunt integrate într-o serie de unități. Plitele sunt punctul central al bucătăriei, fie că se află pe o insulă sau sunt integrate într-o serie de unități.

Aflaţi mai multe despre „Tip construcțieˮ
Model cu inducție

Stiluri de încălzire pt. toate obiceiurile de gătit

Pentru plitele Miele sunt disponibile diverse tipuri de încălzire. În funcție de preferințele dumneavoastră de gătit, Miele vă oferă plita perfectă. Aici puteți afla mai multe despre încălzirea prin inducție.

Aflaţi mai multe despre „Model cu inducțieˮ
Dimensiuni variate

Dimensiunea potrivită pentru fiecare bucătărie

Vă place să gătiți cu un număr minim de vase sau adorați să organizați evenimente speciale și să gătiți în foarte multe oale și tigăi? Indiferent cât de mult iubiți gătitul, plitele Miele vă oferă suficient spațiu!

Aflaţi mai multe despre „Dimensiuni variateˮ
Gama exotică de electrocasnice CombiSet Miele

Gătiți în moduri originale

Rețetele ambițioase necesită tehnologie profesională. Pentru aceasta, Miele oferă electrocasnice speciale, precum tepan yaki, gril salamandră, wok pentru inducție, friteuză, gril pentru grătar și mult altele. Descoperiți un nou univers al plăcerii!

Aflaţi mai multe despre „Gama exotică de electrocasnice CombiSet Mieleˮ
Opțiuni pentru instalare flexibilă

Adaptabilitate și calitate distinctive

Sistemul de evacuare descendentă de la Miele este un produs cheie în gama de hote. Acesta excelează prin tehnologia inteligentă, confort sporit și instalare ușoară în orice bucătărie. Instalarea unui sistem de evacuare descendentă într-o unitate de bază elimină problemele precum înălțimea plafonului sau alte obstacole care limitează vizibilitatea în timpul gătitului.

Aflaţi mai multe despre „Opțiuni pentru instalare flexibilăˮ
Noul sistem de evacuare descendentă de la Miele

Cea mai bună combinație - elem. CombiSet potrivite

Noul sistem de evacuare descendentă transformă orice element CombiSet de la Miele CombiSet într-un punct de atracție în bucătăria dumneavoastră. În combinație cu alte două elemente CombiSet la alegerea dumneavoastră, sistemul de evacuare descendentă creează o unitate ideală pentru prepararea mâncărurilor. Indiferent dacă optați pentru inducție, HiLight, Tepan sau wok, acum a venit momentul să descoperiți arta gătitului neîngrădit, fără mirosuri neplăcute.

Aflaţi mai multe despre „Noul sistem de evacuare descendentă de la Mieleˮ

Accesorii şi produse de curăţare