Cum să găsiți aparatul potrivit pentru îngrijirea rufelor

Căutați să cumpărați o mașina nouă de spălat sau un uscător, dar nu știți de unde să începeți? Folosiți ghidul nostru pentru cumpărături și găsiți mașina de spălat sau uscătorul care se potrivește nevoilor și dorințelor dvs. specifice, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Răspunzând la câteva întrebări despre necesitățile dvs. de la o mașină de spălat rufe și un uscător, ghidul nostru pentru cumpărători va ști care aparat pentru îngrijirea rufelor este cel mai potrivit pentru dvs.

• Capacitatea cărui aparat se potrivește cu gospodăria dvs.? Avem o varietate de uscătoare, mașini de spălat rufe și combinații de mașini de spălat cu uscător încorporat pentru a se confrunta cu orice provocare, indiferent de dimensiune.

• Care tip de mașină de spălat sau uscător se potrivește căminului dvs.? Etajat, încastrat, sub blat sau individual – avem modele pentru orice situație și tip de localizare, asigurând că utilizarea aparatului dvs. nu devine o corvoadă.

• Ce dotări și specificații sunt importante pentru dvs.? De la ciclul de spălare și clasa de energie electrică până la viteza de centrifugare și sarcina maximă, mașinile de spălat și uscătoarele noastre prezintă o gamă largă de opțiuni. Vă putem ajuta să descoperiți ce aparat deține toate cele necesare pentru sa transforma îngrijirea rufelor dvs. într-o joacă de copii.

 

Descoperiți gama noastră completă de aparate pentru îngrijirea rufelor

Mașini de spălat

Uscătoare de rufe

Mașini de spălat cu uscător

UltraPhase