Totul despre aplicația Miele Scout

1. Aplicația Miele Scout*
Cu aplicația Miele Scout*, aspiratorul robot Scout RX2 sau Scout RX3 poate fi controlat în mod convenabil utilizând un smartphone sau o tabletă când sunteți acasă sau în deplasare. Comenzile inovatoare ale aspiratorului robot oferă mai multe funcții noi.
În timpul curățării, Scout RX2 sau RX3 crează o hartă a regiunii curățate. Puteți urmări acest proces în timp real în aplicația Miele Scout*. Astfel puteți avea cunoștință de locația Scout RX2 sau RX3 în orice moment și ce regiuni au fost deja curățate. Se pot salva până la două hărți diferite.
3. Home Vision*
Home Vision* este o transmisiune video în timp real care vă permite să verificați dacă totul este în regula acasă atunci când sunteți plecat.

Care este camera care transmite imaginile în timp real?
Camera dreaptă a Scout .

Care este rezoluția?
Rezoluția Scout RX3 este de 720 x 1280 pixeli (RX2 are 480 x 320 pixeli). Este optimizată pentru afișarea pe smartphone. Calitatea imaginilor poate varia, în funcție de condițiile de iluminare, acoperirea WiFi și conexiunea la Internet.

Ce rată de transmisie este necesară?
În cazul rețelelor WiFi de domiciliu este necesară o rată stabilă de transmisie și o viteză de descărcare de cel puțin 4 Mbit/s pentru Scout RX3 (cel puțin 2 Mbit/s pentru RX2). În cazul în care conexiunea este deficitară, întârzierea în timp poate crește, iar imaginea s-ar putea să fie întreruptă sau să nu apară deloc.

De ce este distorsionată imaginea?
Camerele integrate sunt camere cu unghi larg. Acesta mărește unghiul de vizualizare, lucru deosebit de util pentru navigarea aparatului electrocasnic.

Aparatul salvează transmisia video?
Nu, imaginea live este transmisă o singură dată. Nu este înregistrată pe dispozitivul mobil, aspiratorul robot sau server-ul Miele Cloud.
Puteți cu ușurință programa ore de pornire utilizând funcția de temporizare.

Cum setez o oră de pornire?
Puteți cu ușurință seta temporizatoare cu aplicația Miele Scout*. Puteți selecta ora de pornire dorită, ziua săptămânii și modul de curățare.

Câte ore de pornire diferite pot seta?
Puteți programa până la 7 temporizatoare individuale, pentru a vă putea seta ore de pornire diferite în weekend și în timpul săptămânii, de exemplu.
De ce am nevoie ptru a utiliza aplicația Miele Scout*?
Vă puteți conecta direct la aspiratorul robot cu ajutorul smart-phone-ului sau tabletei dvs. Pentru a utiliza aplicația în deplasare, aveți nevoie de o rețea WiFi cu acces la Internet precum și acces la date mobile pentru dispozitivul mobil.

Care sunt cerințele pentru dispozitivul mobil?
Aplicația poate fi folosită pe dispozitive mobile cu sistem de operare iOS 11.0 sau Android 6.0, și este optimizată pentru o dimensiune a afișajului de cel puțin 4,7” precum și o rezoluție de cel puțin 1136 x 640 pixeli.

Care sunt cerințele pentru router-ul meu WiFi?
Miele utilizează standardele de WiFi IEEE 802.11n, așadar puteți conecta Scout la toate router-ele WiFi standard. Asigurați-vă că utilizați o metodă sigură de criptare pentru conexiunea dumneavoastră WiFi. Recomandăm utilizarea unei criptări WPA2 securizate cu o parolă sigură.

Pot controla mai multe aspiratoare tip robot cu ajutorul aplicației?
Da, puteți adăuga mai multe aspiratoare la aplicație.

Pot conecta aspiratorul tip robot la mai multe dispozitive mobile?
Da, un aspirator robot poate fi operat de pe mai multe dispozitive mobile. Cu toate acestea, dacă două dispozitive încearcă să acceseze aspiratorul în același timp, numai unul dintre aceste dispozitive poate controla aspiratorul.
Cum mă conectez la dispozitivul meu Scout?
Descărcați aplicația Miele Scout* din App Store sau Google Play Store. După instalare, deschideți aplicația și urmați ghidul de utilizare.

Ce tipuri de conexiune sunt disponibile?
Există mai multe metode de a configura o conexiune la aspiratorul robot.

1. Cu un cont de utilizator Miele:

Un cont de utilizator Miele este necesar pentru a putea accesa un aspirator robot atunci când sunteți plecați de acasă. Utilizând un dispozitiv mobil, o conexiune la Internet poate fi stabilită cu router-ul WiFi. Aspiratorul robot trebuie de asemenea să fie autentificat într-o rețea de domiciliu locală.

2. Fără un cont de utilizator Miele:

Un dispozitiv mobil poate de asemenea fi conectat direct prin rețeaua WiFi a Scout. În acest caz dispozitivul mobil trebuie să fie aproape de aspirator. Aspiratorul robot poate fi autentificat și într-o rețea locală domestică. În acest caz, aspiratorul robot poate fi accesat cu un dispozitiv mobil prin intermediul routerului WiFi, atâta vreme cât dispozitivul dvs. mobil și aspiratorul se află în raza routerului WiFi.
Aspiratorul poate fi controlat de terțe părți?
Nu – pentru a preveni accesul extern, prima dată când utilizați aspiratorul treceți printr-un proces de asociere înainte de a-l putea controla cu dispozitivul mobil.

Cum este garantată securitatea datelor mele online?
Securitatea datelor este extrem de importantă pentru noi. DDe aceea noi utilizăm Transport Layer Security (TLS), o metodă de criptare utilizată în tranzacțiile online, împreună cu certificate de securitate pentru a transmite datele dumneavoastră pe internet. Un server TURN securizat este utilizat pentru funcția Home Vision.

Accesul de la distanță la aspirator este disponibil numai prin contul dvs. de utilizator Miele, care este protejat printr-o parolă personală.

Standardele noastre sunt evaluate de specialişti în securitate externă.

Ce date sunt stocate?
Doar datele necesare ca aplicația să funcționeze sunt stocate pe serverul Cloud al Miele. Acestea sunt datele contului dvs. de utilizator, plus informații despre aspiratorul robot și aplicația Miele Scout*. Mai multe informații puteți găsi în declarația cu privire la securitatea datelor din cadrul aplicației.
Cum creez un cont de utilizator?
Puteți crea un cont de utilizator prin aplicația Miele Scout*.

Am deja un cont de utilizator Miele. Pot folosi același cont de utilizator și pentru Scout?
Da, aplicația Miele Scout* accesează același server Cloud al Miele ca și aplicația Miele. Aveți nevoie de un singur cont Miele.Ce ar trebui să fac în cazul în care vând sau donez aparatul?
Vă rugăm ștergeți aparatul din contul dvs. de utilizator Miele și din aplicația Miele Scout*, și resetați aparatul la setările din fabrică. Pentru a face acest lucru, apăsați și mențineți simultan butoanele „Spot“ și „Turbo“ de pe aparat pentru mai mult de 5 secunde. Apăsați pe „OK“ pe telecomandă pentru 2 secunde atunci când apare „rSt“ pe afișaj.
Miele furnizează actualizări pentru aplicație?
Da, noi versiuni ale aplicației Miele Scout* pot deveni disponibile cu timpul și vor putea fi descărcate și instalate. De asemenea, poate fi necesară o actualizare asociată a softului aparatului. În orice caz, noul soft pentru aspiratorul robot poate fi descărcat prin intermediul dispozitivului mobil după confirmarea de către utilizator și poate fi transmis la aspiratorul robot printr-o conexiune WiFi.
Disponibil pentru dispozitive mobile (pentru cerințele minime, consultați informațiile furnizate în app store)Calitatea transmisiei depinde de viteza conexiunii la internet de la domiciliul dumneavoastră și de viteza dispozitivului dumneavoastră mobil. Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs