Doriți să comunicați cu aspiratorul dvs. robot?

Afișaj stare
Afișajul evoluției vă furnizează toate informațiile-cheie dintr-o privire, de exemplu, modul în care se află aparatul Scout RX3 în acest moment și când va începe sesiunea următoare de curățare. Cu doar două clicuri puteți selecta un mod de curățare și puteți porni imediat aspiratorul robot. 
Funcția de timer poate fi utilizată pentru a programa timpul de pornire a curățării. Pot fi setate până la 7 funcții de timer individuale, care să permită începerea curățeniei în momente diferite în timpul săptămânii față de sfârșitul săptămânii. 
Aparatul Scout RX3 navighează sistematic prin camere și generează o hartă interactivă cu zona curățată. Acest lucru vă permite să urmăriți locul în care se află aparatul Scout RX3 într-un anumit moment și puteți vedea zonele care au fost deja curățate. 
Home Vision HD*
Cu ajutorul funcției Home Vision puteți verifica dacă totul este în ordine acasă în orice moment în care sunteți plecat. Cu ajutorul camerelor frontale puteți monitoriza și activitățile aspiratorului robot în timp real. Imaginea de la camera de luat vederi este transmisă în mod securizat prin urmărire în timp real către dispozitivul dvs. mobil, în formă criptată și cu o calitate HD fantastică*
Control intuitiv al aplicației* 
Indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare – doar spuneți-i aspiratorului dvs. robot unde doriți să curețe și când. Aplicația Miele Scout vă oferă funcții convenabile de utilizare pentru a vă face treaba.
Disponibil pentru dispozitive mobile (pentru cerințele minime, consultați informațiile furnizate în app store)Calitatea transmisiei depinde de viteza conexiunii la internet de la domiciliul dumneavoastră și de viteza dispozitivului dumneavoastră mobil.în funcție de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs