Ce așteptați de la aspiratorul dumneavoastră?

Situaţiile speciale de locuit şi de trai necesită soluţii personalizate. Miele îşi propune să răspundă cât mai bine nevoilor dvs. personale privind igiena încăperilor, motiv pentru care Miele oferă o varietate de aspiratoare cu dotări speciale. Cu accesoriile opţionale originale oferite de Miele puteţi adapta aspiratorul Miele în cazul schimbării necesităţilor, chiar şi după achiziţionare: de exemplu, chiar dacă vă cumpăraţi un animal de companie, instalaţi pardoseli noi sau deveniţi alergic la praful din casă. 
Performanţe de top pe podele din lemn: Parquet
Graţie periei blânde pentru parchet, aparatul Parquet & Co. este ideal pentru curăţarea podelelor sensibile. 
Silenţios precum o şoaptă: Silence
Cu un nivel al zgomotului de doar 69 dB, aparatul Complete C3 Silence este cel mai silenţios aspirator din gama Miele. Această valoare este obţinută prin utilizarea unui motor încapsulat special, care oferă rezultate perfecte în mod constant.
Aparatulul ideal pt. toate pardoselile: Total Care
Datorită gamei complete de accesorii, aspiratorul Total Care rezolvă aproape orice problemă de curăţare - un adevărat aspirator universal. Filtrul Active AirClean ajută la neutralizarea mirosurilor neplăcute din sacul de praf.
Programul pt. iubitorii de animale: „Cat & Dog”
Programul Cat & Dog elimină complet părul şi scamele de pe covoare şi mochete datorită periei Turbo. Filtrul Active AirClean neutralizează cu eficienţă mirosurile neplăcute, astfel că acestea nu au nicio şansă să se răspândească.
Îngrijirea simplă a pardoselilor: Comfort
Acest aspirator Miele este atât de uşor de utilizat: Toate funcţiile importante sunt uşor de controlat prin intermediul comenzilor radio de pe mâner. Şi, datorită roţilor pivotante cu tehnologia Dynamic Drive, aspiratorul Miele Comfort poate fi manevrat fără efort. Filtrul HEPA vă asigură că în toate încăperile beneficiaţi de o calitate perfectă a aerului.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs