Pentru cea mai plăcută experiență

Deosebit de adaptabil
Black Edition One for all de la Miele are o aromă puternică și puțin fructată – pentru o experiență unică a aromei. Cu aroma sa balansată, amestecul „One for all“ – compus 100 % din boabe arabica – este deosebit de versatil: este ideal pentru o café crema delicioasă sau espresso, sau orice alt tip de specialitate de cafea cu lapte.
Plăcere intensă
Crema unei cești bune de café crema permite ca aroma să se exprime complet și oferă finisajul final perfect. Cu aroma sa subtilă și balansată, amestecul nostru pentru Café Crema crează experiența perfectă a cafelei – cu o nuanță florala și fructată care completează plăcut savoarea. Miele Black Edition Café Crema este compusă 100 % din boabe arabica.
O nouă perspectivă asupra unui clasic
Miele Black Edition Espresso este alegerea perfectă pentru o cafea scurtă clasică. Amestecul are o aromă deosebit de intensă, cu urme de condimente și cafea, permițându-vă să creați espresso viu și deosebit de aromat – metoda perfectă de a completa o masă delicioasă. Amestecul premium este făcut din boabe robusta și arabica de cea mai înaltă calitate.
*.
Certificat Miele nr. DE-NW-001-25390-BD Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs