Descoperiți

Tehnologia Generației 7000 de la Miele. Atât de intuitivă încât scoate la iveală cele mai bune creații.

Aceasta înseamnă Calitatea care precedă timpurile noastre.

Produsele noi reprezintă unele dintre cele mai de vârf inovații care au fost create vreodată. Imaginați-vă un cuptor care poate găti fără căldură, electrocasnice incorporabile care recunosc și reacționează la mișcările dvs, tehnologie care este mai conectată decât oricând înainte.

„Ingrediente diferite pot fi gătite împreună, fiind toate pregătite de pus pe farfurie în același timp.“

Gaggan Anand, Cel mai bun restaurant din Asia 2015–2018

Cuptor Dialog

Primul de acest fel din lumea culinară. Cuptorul Dialog va da peste cap tot ceea ce știți despre gătit și va dezlănțui o nouă lume de posibilități în bucătărie.

M Chef Technology

Un nou mod de a găti

Tehnologia M Chef din cuptorul Dialog utilizează unde electromagnetice măsurate în unități Gourmet pentru a găti mâncarea cu mai mult precizie decât oricând înainte.

Deblocați combinații originale

Imaginați-vă creând imposibilul

Noile posibilități sunt infinite. Peștele poate fi gătit în gheață, fără ca aceasta să se topească. Jumătate de fillet de somon se gătește, în timp ce cealaltă jumătate rămâne perfect crudă pentru sashimi. Orice creație pe care v-o puteți imagina este acum posibilă datorită tehnologiei revoluționare.

Cuptor combinat cu aburi

Combinația ingenioasă dintre un cuptor de înaltă tehnologie și un aparat de gătit cu aburi vă permite să gătiți la aburi, la grill sau la cuptor cu rezultate perfecte.

Petreceți mai puțin timp curățând

HydroClean

Cu noua funcție de auto-curățare, curățarea manuală este de domeniul trecutului. Păstrați interiorul cuptorului curat cu ușurință și bucurați-vă de mai mult timp perfecționând arta gătitului.

Păstrarea vitaminelor

DualSteam

Tehnologia noastră DualSteam asigură o mai mare cantitate de nutrienți, vitamine și arome în alimente. Cu setările sale precise de căldură, cuptorul combinat cu aburi este perfect și pentru gătitul sous-vide.

Cuptor

Tehnologia inovatoare și funcțiile integrate ale acestui cuptor fac posibil gătitul la un nivel complet nou de precizie și ușurință.

FoodView

Supravegheați-vă creația indiferent unde vă aflați

Cu funcția, camera integrată vă oferă imagini de înaltă rezoluție în fiecare minut. Acest lucru vă permite să urmăriți procesul de gătit în orice moment prin aplicația Miele de pe smartphone sau la Amazon Show (dacă este disponibil).

Inovația TasteControl

Spune la revedere mâncării arse din bucătăria ta

Gătitul sau coacerea în exces sunt acum de domeniul trecutului, deoarece tehnologia noastră TasteControl răcește rapid cuptorul la sfârșitul ciclului de gătire, oferindu-vă un fel de mâncare perfect, de fiecare dată. Folosește VoiceControl pentru a deschide ușa cuptorului cu Amazon Echo (acolo unde este disponibil).

Plită cu inducție

Dispunând de setări de căldură receptive și tehnologie inteligentă de recunoaștere a tigăii, această plită cu inducție intuitivă vă oferă un spațiu de lucru culinar optim, unde sunteți liber să vă urmați fluxul creativ.

Flexibilitate inovatoare

Recunoașterea inteligentă a vaselor

Indiferent unde mutați vasul de gătit pe suprafața de gătit, căldura setată îl va urmări mulțumită tehnologiei noastre de recunoaștere inteligentă a vaselor pentru gătit.

Inducție pe întreaga suprafață

Libertate de mișcare

Inducția pe întreaga suprafață vă permite să vă mutați vasele oriunde pe suprafața de gătit.

TwoInOne Plită inducție cu hotă integrată

Noua plită inducție cu hotă integrată Miele TwoInOne United transformă extracția de vapori de sus în jos. Păstrând spațiul de locuit fără mirosuri în timp ce vă bucurați de pasiunea dumneavoastră pentru gătit.

PowerFlexXL

Puterea întâlnește posibilitatea

Atingeți mai repede punctul de fierbere grație puterii impresionante de preparare cu PowerFlex XL. Și obțineți zone de gătit spațioase în care încap 4 oale și tigăi mari.

Evacuare unică a vaporilor

Sau putere instant, controlată instantaneu

Noul Miele TwoInOne este cea mai puternică combinație Miele dintre o plită și o hotă.

Aparate de răcire

Aparatele de răcire K 7000 vă păstrează ingredientele la fel de proaspete precum vi le oferă natura. Este chiar simplu – gătitul începe cu răcirea.

Conservarea gustului naturii

PerfectFresh Active

Cu ajutorul unor explozii blânde de ceață răcoritoare, PerfectFresh Active vă păstrează alimentele proaspete și crocante de până la 5 ori mai mult timp.

Inovație de răcire

DynaCool

Climatul perfect la fiecare nivel de răcire. Funcția DynaCool menține o temperatură uniformă în toată incinta.

Ușor de utilizat, intuitiv și inovator – explorați întreaga gamă de produse.

Ambasadorii noștri

Priceperea și viziunea se întâlnesc cu instrumentele perfecte

Faceți cunoștință cu cinci maeștri care duc creativitatea la noi niveluri prin intermediul unei tehnologii revoluționare. Descoperiți creațiile a patru bucătari și a unui renumit artist de aranjamente florale și ofertele lor, inspirate de patru peisaje.

Dalad Kambhu

Renumită în întreaga lume pentru arta ei culinară. Născută în Texas, crescută în Thailanda și proprietară a unor restaurante în New York și Berlin, Dalad Kambhu este un bucătar cu stele Michelin, cu o semnătură culinară la fel de unică precum povestea ei de viață. Ea ne împărtășește modul în care TwoInOne o ajută să scoată la iveală tot ce are mai bun în materie de creativitate.