Sărbătorim 25 de ani de competență în materie de cafea.

Espressoarele Miele
Gustul dumneavoastră personal al perfecțiunii

Sărbătorim 25 de ani de competență Miele în domeniul cafelei

Perfecționați-vă gustul personal

Există întotdeauna o aromă savuroasă care vă așteaptă să vă îmbogățească ziua, însoțită de o spumă de lapte netedă și consistentă, pregătită cu aceeași atenție la gust, care completează perfect aroma pronunțată a boabelor proaspăt măcinate. Descoperiți espressorul care vă va desăvârși gustul personal – Immer Besser.

Descoperiți întreaga gamă de espressoare Miele

CM5 Silence

Espressoarele Miele oferă o experiență premium, de la selectarea stilului preferat de cafea până la prima înghițitură. Pentru ca aceste momente să fie cât mai senine și mai liniștite, modelul CM5 produce cu 50 % mai puțin zgomot la măcinarea boabelor decât modelul anterior.
 

CM6 MilkPerfection

Funcția MilkPerfection a CM6 creează o spumă de lapte perfect cremoasă – în timp ce aburul dublu încălzește laptele la temperatura optimă, creând o textură mai ușoară și mai fină – permițându-vă să creați rapid o varietate de cafele speciale de clasă mondială.

 

CM7 CoffeePassion

Savurați fără efort o ceașcă de cafea excepțională, de la espresso la cappuccino, preparată cu un amestec care să se potrivească momentului și stării de spirit. Cu sistemul nostru patentat CoffeeSelect*, puteți alege exact tipul de boabe potrivit pentru specialitățile dvs. preferate, datorită celor trei recipiente pentru boabe.
*Brevet: EP 2957199. Dotările depind de model.

Stilul și gustul dumneavoastră – alegeți dintr-o varietate de culori

Auriu Rose

Roșu Blackberry

Negru obsidian

Espressoare ușor de curățat

Întreținere fără efort

Curățare comodă

Miele ComfortClean oferă o experiență convenabilă – cu tava de picurare detașabilă, rezervorul de apă și recipientul pentru deșeuri, toate acestea fiind sigure pentru mașina de spălat vase. În plus, unele modele din seria CM7 sunt dotate cu funcția AutoDescale, astfel încât nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la decalcifierea aparatului de cafea!

Îmbunătățiți fiecare experiență cu cafeaua

Modul expert

Cu o varietate de setări de profil, control asupra cantității de cafea măcinată și a modului în care aceasta este extrasă, espressoarele noastre CM6 și CM7 sunt concepute pentru a vă servi o ceașcă de cafea adaptată cu precizie gustului dumneavoastră personal.

MilkPerfection

Espressorul nostru Miele CM6 nu numai că are grijă să vă prepare o ceașcă extraordinară, dar se ocupă și de procesul și mai delicat de creare a spumei de lapte perfecte. Rezultatul este o ceașcă care arată la fel de bine ca gustul pe care îl oferă.

Smart Home

Utilizați aplicația Miele pentru a controla espressorul cu ușurință.

Wi-fi Conn@ct

Precizie fără efort

Datorită profilurilor personalizate, espressoarele noastre pot crea rapid și fără efort o ceașcă de cafea adaptată la specificațiile dvs., iar cu funcția OneTouch for Two puteți prepara două cafele în același timp – o cafea prea bună pentru a fi savurată de unul singur.

Râșniță silențioasă

Espressorul nostru CM5 este conceput pentru a oferi un mediu liniștit în timp ce vă pregătiți să vă bucurați de un moment special de cafea – și toate ar trebui să fie speciale – prin măcinarea silențioasă a boabelor de cafea.

Apă caldă

Apa caldă instant le permite espressoarelor noastre CM6 și CM7 să vă servească orice băutură caldă la temperatura potrivită, preparată cu aceeași grijă și precizie.

Cești încălzite

Atenția la perfecțiune; ceștile preîncălzite contribuie la experiența memorabilă, asigurându-vă că vă bucurați de o cafea care rămâne caldă pentru mai mult timp.
 

Senzor ceașcă

Duza adaptivă a CM7 știe exact ce mărime de pahar este amplasată și se ajustează în consecință, reducând stropirile și petele la un nivel minim.
 

Ghidul cumpărătorului de espressoare

 

 

                  

 

Boabe de cafea Miele

Răsfățați-vă cu cafeaua organică exclusivă Miele Black Edition. Patru amestecuri special selectate și prăjite pentru un gust încântător și o aromă liniștitoare. Toată cafeaua Miele este produsă de artizani și este certificată pentru comerț echitabil.

Întreținere facilă pentru espressorul dumneavoastră

De la consumabile de curățare la piese de schimb, găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă menține espressorul Miele în stare perfectă pentru o performanță de lungă durată.
*Livrările și accesoriile pot diferi în funcție de model.

Spre partea de sus a paginii