Încape în (aproape) orice nișă

Fie proiectați o bucătărie nouă sau doar înlocuiți un aparat vechi într-o bucătărie existentă, cuptoarele cu microunde încorporabile Miele pot fi integrate în orice nișă standard.Veți putea utiliza întotdeauna în mod optim spațiul de care dispuneți: aparatele au incinte ale cuptorului și platouri rotative de dimensiuni diferite.
Pentru nișe mici
Cea mai bună cale de a profita de nișele mici: cu o înălțime de doar 35 cm, aparatul se potrivește perfect în dulapuri suspendate sau corpuri de bucătărie.Aparatele SideControl cu incinta cuptorului de 17 litri sunt soluția ideală pentru bucătării cu spațiu limitat. În ciuda dimensiunilor compacte, aceste aparate sunt puternice și pot fi folosite pentru a încălzi mâncare și băuturi sau pentru a prepara o gustare rapidă între mese. Pe platoul rotativ cu diametru de 28 cm pot încăpea o farfurie sau mai multe articole mici, cum ar fi ceștile.
Instalare care economisește spațiu
Utilizare optimă a spațiului: numeroase corpuri de bucătărie și dulapuri suspendate oferă nișe de această dimensiune. Recomandăm utilizarea unui panou suplimentar de umplere pentru instalare.Aparatele SideControl cu incinta cuptorului de 17 litri sunt soluția ideală pentru bucătării cu spațiu limitat. În ciuda dimensiunilor compacte, aceste aparate sunt puternice și pot fi folosite pentru a încălzi mâncare și băuturi sau pentru a prepara o gustare rapidă între mese. Pe platoul rotativ cu diametru de 28 cm au loc o farfurie sau mai multe articole mici, cum ar fi ceștile.
Modul ideal de utilizare a mobilierului înalt
Acest model se potrivește perfect în piesele înalte de mobilier cu lățime standard. Pentru nișele de această dimensiune, vă recomandăm un panou suplimentar de umplere.
Combinații diverse
Alegeți un set de electrocasnice care se potrivește nevoilor dumneavoastră: aparatele noastre TopControl pot fi combinate cu alte electrocasnice încorporate Miele, cum ar fi espressoarele sau cuptoarele cu aburi.Incinta mare din inox a cuptorului oferă suficient spațiu pentru gătitul alimentelor de mari dimensiuni – pui întregi sau sufleuri, de exemplu. Platoul rotativ cu diametru de 40 cm este proiectat pentru utilizare confortabilă și flexibilă, iar pe el pot încăpea multiple recipiente, cești sau farfurii în același timp. Toate acestea transformă cuptorul dumneavoastră cu microunde într-un partener de bază dacă este vorba de a pregăti mâncare la scară mai mare.
Utilizare independentă
Nu aveți disponibilă nicio nișă potrivită? Atunci un aparat montat pe blat pe care îl puteți așeza oriunde pe blatul de lucru este soluția perfectă. În incinta de 26 de litri a cuptorului cu un platou rotativ cu diametrul de 32 cm pot încăpea farfurii, boluri sau multiple obiecte mici. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs