• Livrare gratuită la comenzile de peste 500 RON

Cuptoare cu microunde

Tehnologia aparatelor dumneavoastră electrocasnice trebuie să fie unică, la fel ca stilul dumneavoastră de viață. Puteți obține această unicitate folosind cuptoarele cu microunde de la Miele. Gama de cuptoare cu microunde de la Miele include o varietate de modele care vor satisface chiar și cele mai pretențioase persoane.

Tipuri de construcție

Vă satisface cerințele

Bucătăria dumneavoastră: la fel de unică precum dumneavoastră. Aparatele dvs. sunt potrivite pentru spațiul pe care îl aveți și pentru felul în care preferați să procedați. Cuptoarele cu microunde de la Miele sunt disponibile în diferite modele – astfel vă puteți echipa bucătăria perfect pentru dvs. în concordanță cu propriile gusturi personale.

Mergeți la produse

Funcții

O achiziție excepțională pentru bucătărie

Descoperiți minunile culinare care se pot prepara într-un cuptor cu microunde, pe lângă încălzit și decongelat. Veți fi surprinși de gama variată de opțiuni disponibile ale cuptoarelor cu microunde Miele.

Mergeți la produse

Dimensiunile nișei și aparatului

Încape în (aproape) orice nișă

Fie proiectați o bucătărie nouă sau doar înlocuiți un aparat vechi într-o bucătărie existentă, cuptoarele cu microunde încorporabile Miele pot fi integrate în orice nișă standard. Veți putea utiliza întotdeauna în mod optim spațiul de care dispuneți: aparatele au incinte ale cuptorului și platouri rotative de dimensiuni diferite.

Mergeți la produse

Arată mai mult

Închidere

    • Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.