Cum să găsiți cuptorul cu microunde potrivit pentru bucătăria dumneavoastră

Căutați să cumpărați un nou cuptor cu microunde, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi modelul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Permiteți Ghidului nostru de Cumpărături să vă arate calea!

Răspunzând la câteva întrebări despre nevoile dvs. legate de gătit, decongelat și gril, ghidul nostru de cumpărături va ști ce model de cuptor cu microunde este cel mai potrivit pentru modul dvs. specific de utilizare.

• Ce cuptor cu microunde este potrivit pentru bucătăria dvs.? Avem o varietate de modele de cuptoare cu microunde, incluzând cuptoare combi cu microunde, atât pentru a fi utilizate ca aparate de sine stătătoare, dar și pentru a fi permanent integrate într-o nișă.

• Ce dimensiuni și controale preferați? Cuptoarele noastre cu microunde sunt disponibile pe diverse dimensiuni și diametre ale platoului rotativ. În plus puteți alege variante cu control deasupra sau lateral, ceea ce schimbă poziția balamalelor de jos pe stânga.

• Ce dotări și specificații sunt importante pentru dvs.? Cuptoarele noastre cu microunde oferă o gamă largă de opțiuni și dotări: o funcție pentru popcorn, tehnologie care asigură că ușa se deschide și închide lin, menține ușa rece la atingere, și o opțiune specială gril pentru rezultate rapide și uniforme la încălzire, pentru a enumera câteva.

 

Descoperiți gama noastră completă de cuptoare cu microunde și produse înrudite

Mașină de spălat vase

Toate cuptoarele cu microunde

Accesorii