Miele Black Edition: Savurarea pură a cafelei

Amestec exclusiv de cafea pentru un gust rafinat. Descoperiți lumea Miele Black Edition.

Cafea Miele

Black Edition: bucurați-vă de cafea cu toate simțurile

Pentru savurarea perfectă a cafelei, am introdus patru sortimente de cafea Miele Black Edition. Cu acestea puteți pregăti întotdeauna specialitățile de cafea cu boabele potrivite. Rezultatul este tipic Miele: pur și simplu unic!

Mai multe informații

Amestecul perfect reprezintă cheia către cafeaua perfectă

Compoziția diferitelor tipuri de boabe, calitatea acestora și raportul de amestec sunt cele care dau aroma fiecărei cafele. Patru tipuri fine de boabe au fost selectate pentru amestecurile exclusive de cafea Miele Black Edition. Fructele sunt lăsate în arbore până se coc, apoi sunt culese și sortate de mână. Rezultatul: o cafea armonioasă și frumos aromată, care oferă o experiență de gust unică. Toate produsele noastre de cafea sunt certificate Fairtrade și organice* și pot fi comandate din magazinul online Miele.

Prospețime garantată timp de 18 luni

Aroma bună este foarte dependentă și de modul de depozitare a cafelei. Pentru a păstra întreaga aromă a Miele Black Edition, cafeaua este livrată în pungi de 250 g, care păstrează aroma, fabricate din folie de aluminiu compozit. O supapă de aromă permite gazelor eliberate de cafea să iasă pentru a împiedica supraumflarea pungii. Deoarece aroma poate scăpa și din pungă pe o perioadă mai lungă de depozitare, fabrica noastră de prăjire recomandă utilizarea cafelei în termen de 18 luni pentru a experimenta o cafea perfectă și cu adevărat delicioasă. Bineînțeles, cafeaua poate fi folosită și după acest interval de timp.

Fairtrade: comerț echitabil garantat

Pentru noi, corectitudinea este de la sine înțeleasă. Din acest motiv, toate cafelele Miele Black Edition sunt certificate drept produse Fairtrade. În calitate de pionier printre produsele de comerț echitabil, cafeaua aduce o contribuție valoroasă la îmbunătățirea condițiilor de viață și de muncă ale cultivatorilor de cafea și ale familiilor acestora din țările subdezvoltate. De asemenea, cumpărarea produselor Fairtrade contribuie la protejarea mediului înconjurător. Cafeaua noastră Miele poate fi urmărită și provine în proporție de 100 % din cooperativele de cafea Fairtrade.

* în conformitate cu DE-ÖKO-001 ** Cert. Miele nr. DE-NW-001-25390-BD

Savoarea cafelei cu certificare organică*

Fiecare companie care produce sau distribuie produse crescute ecologic trebuie să fie certificată conform normelor UE legate de agricultura organică, în vederea comercializării produselor în UE. Certificarea respectivă acoperă întregul lanț de producție organică - inclusiv creșterea, procesarea, transportarea, depozitarea și comercializarea. În conformitate cu aceste norme, nu numai partenerul nostru Vollmer, fabrică privată de prăjire este certificată organic, ci și Miele, pentru prima dată, în calitate de agent de depozitare și distribuitor de cafea organică, cu certificare organică**.

Amestecuri de cafea

Experimentați cafeaua cu toate simțurile și bucurați-vă de patru varietăți diferite cu Miele Black Edition

Miele Black Edition: descoperiți lumea gamei de cafea de la Miele.

Permiteți unei cafele perfecte să creeze un moment încântător pentru dvs. Acest lucru este posibil cu boabele de cafea speciale de la Miele: Black Edition. Amestecurile de cafea sunt compuse din boabe alese manual din tipurile arabica și robusta din America de Sud, special selectate pentru espressoarele noastre. Toate produsele noastre de cafea au certificare Fairtrade și pot fi comandate din magazinul online Miele Webshop.

Miele Black Edition One pentru toate tipurile de aparate

Black Edition One For All de la Miele are o aromă puternică și puțin fructată – pentru o experiență unică a aromei. Cu aroma sa balansată, amestecul „One For All“ – compus 100 % din boabe arabica – este deosebit de versatil: este ideal pentru o cafea crema delicioasă sau espresso, sau orice alt tip de specialitate de cafea cu lapte.

Miele Black Edition Café Crema

Crema unei cești bune de café crema permite ca aroma să se exprime complet și oferă finisajul final perfect. Cu aroma sa subtilă și balansată, amestecul nostru pentru Café Crema crează experiența perfectă a cafelei – cu o nuanță florala și fructată care completează plăcut savoarea. Miele Black Edition Café Crema este compusă 100 % din boabe arabica.

Espresso Miele Black Edition

Miele Black Edition Espresso este alegerea perfectă pentru o cafea scurtă clasică. Amestecul are o aromă deosebit de intensă, cu urme de condimente și cafea, permițându-vă să creați espresso viu și deosebit de aromat – metoda perfectă de a completa o masă delicioasă. Amestecul premium este făcut din boabe robusta și arabica de cea mai înaltă calitate.

Cafea decofeinizată Miele Black Edition

Cu Miele Black Edition Decaf vă puteți bucura de toate tipurile de specialități de cafea de cea mai înaltă calitate, fără cafeină. Amestecul de cafea este decafeinizat în mod deosebit de delicat folosind un proces organic special – 100 % din aroma intensă se păstrează pentru o experiență a cafelei de necombătut. Amestecul este compus din boabe arabica calitate superioară. Asemenea tuturor produselor noaste, Miele Black Edition Decaf are certificare Fairtrade și certificare organică.

Procesul de prăjire

Partenerul nostru: compania privată de prăjire a cafelei Vollmer

În compania privată de prăjire a cafelei Vollmer, Miele are alături un partener cu o tradiție și valori similare. Vollmer a fost fondată în 1936 ca magazin general de produse coloniale cu o fabrică de prăjire atașată și are peste 80 de ani de experiență în prăjirea și crearea amestecurilor neobișnuite de cafea. La fel ca Miele, Vollmer se mulțumește doar cu cea mai înaltă calitate. Compania este certificată Fairtrade și este și certificată organic din 1996.

Procesul corect de prăjire este esențial

Aroma unică, caracteristică și gustul fiecărui amestec de boabe reprezintă rezultatul procesului de prăjire și al reacțiilor chimice care au loc în timpul acestui proces. În timpul procesului de prăjire uscată și fără grăsime, sunt revitalizate până la 800 de substanțe aromatice conținute în boabele de cafea. Timpul de prăjire influențează conținutul de umiditate, precum și aciditatea boabelor. Cu cât prăjirea este mai închisă, cu atât este eliberată mai puțină aciditate, dar mai multă amăreală și dulceață. Prin urmare, evoluția temperaturii și timpul de prăjire influențează aroma și gustul boabelor. Acest lucru înseamnă că același tip de boabe poate avea un gust diferit în funcție de parametrii procesului de prăjire. Deoarece numai substanțele aromatice prezente în boabele netratate pot fi eliberate în timpul procesului de prăjire, fiecare proces de prăjire trebuie să fie perfect pentru amestecul de boabe. Numai atunci se poate dezvolta și desfășura întreaga paletă de arome a unei boabe. Pe măsură ce umiditatea din boabă se evaporă în timpul procesului de prăjire, conținutul de apă al acesteia se reduce de la aproximativ 12 % la numai 5 %. De asemenea, greutatea boabelor scade. Însă cei care cred că acest lucru duce la micșorarea boabelor se înșală: dimensiunea acestora se dublează în timpul procesului de prăjire, deoarece apa care se evaporă crește presiunea din interiorul boabelor. În timpul procesului de prăjire pentru Miele Black Edition, boabele de cafea netratate sunt turnate într-un recipient de prăjire preîncălzit. Acest lucru usucă boabele și le preîncălzește. Apoi sunt prăjite, timp în care se dezvoltă primele arome de la aproximativ 150 °C. La sfârșitul procesului de prăjire, temperatura cafelei este de cel puțin 180 °C înainte de răcire.

Aparate și accesorii

Espressoarele Miele: plăcere pură

Pentru toți cei care iubesc specialitățile de cafea perfect pregătite, Miele oferă o gamă largă de espressoare remarcabile. Fie că sunteți un barista amator ambițios, un fan al spumei de lapte sau un iubitor de specialități de cafea exclusiviste: în sfârșit, vă puteți savura băutura preferată nu doar într-o cafenea, ci și acasă. Oricând și cu ușurință – cu Miele.

Mai multe informații

Accesorii și curățare pentru o plăcere de lungă durată

Espressorul reprezintă doar una dintre multele condiții necesare pentru prepararea perfectă a specialității preferate de cafea. Pe lângă cafeaua potrivită, un rol important îl joacă și accesoriile potrivite, cum ar fi ibricul de cafea care se potrivește perfect sub gura de scurgere a espressorului complet automat. De asemenea, este importantă și curățarea periodică și corectă a aparatului Miele. Noi facem acest lucru cât mai ușor posibil pentru dvs.: de exemplu, cu programele automate de curățare sau cu unitatea de preparare ușor de îndepărtat. Prin îngrijirea cu atenție a aparatului dumneavoastră, vă puteți asigura că acesta funcționează perfect pe toată durata de viață: pentru o cafea delicioasă și o plăcere de lungă durată.

Mai multe informații

Savurarea cafelei

Cu Miele puteți prepara orice tip de specialitate de cafea

Dacă doriți să vă asigurați rezultate perfecte când vă pregătiți cafeaua preferată cu espressorul Miele, pentru a vă putea bucura de aroma completă, trebuie să experimentați puțin. Încercând câteva opțiuni diferite, puteți găsi cu ușurință setările potrivite pentru tipul de cafea care vă place. Pentru cele mai bune rezultate, sunt importante setările următoare: porția, cantitatea de cafea râșnită, temperatura de preparare și setările râșniței. Instrucțiunile de utilizare ale aparatului dumneavoastră vă explică modul de setare a parametrilor respectivi.

Totul stă în setări

Barista italieni stăpânesc aproape la perfecțiune arta preparării cafelei. Secretul lor constă în atenția și exactitatea pe care le aplică atunci când prepară cafeaua, precum și în râșnița de cafea care se potrivește perfect cu espressorul în ceea ce privește cafeaua de înaltă calitate pe care o folosesc. Din acest motiv, râșnița este resetată în fiecare dimineață pentru a ține cont de condițiile meteorologice (în special de umiditate). Pentru a se asigura că au fost selectate setările perfecte, se prepară espresso-uri de test până când se obține crema perfectă. Pentru a vă garanta că dumneavoastră, în calitate de proprietar al unui espressor Miele, obțineți astfel rezultate perfecte fără mari dificultăți, am stabilit setările perfecte pentru Black Edition pe espressoarele noastre Miele:

Pentru espresso, cappuccino și latte macchiato

 

Porția: 30 ml
Cantitatea de cafea: A treia poziție de la stânga
Temperatura de preparare: Mediu
Pre-preparare: Lung
Setare râșniță: A patra poziție

 

 

Pentru cafea

 

Porția: 140 ml
Cantitatea de cafea: A patra poziție de la stânga
Temperatura de preparare: Scăzută
Pre-preparare: Oprit
Setare râșniță: A patra poziție de la stânga