Cel mai mic aspirator fără sac de la Miele

Noul Boost CX1

Calitate de durată

Cumpărați acum
Descoperiți Boost CX1.
Începând de la 1400 Ron.

Disponibil în diferite culori.

Original

  

PowerLine

  

Parquet

  

Experimentați Boost CX1

Performanța puternică a
tehnologiei Vortex

Fie că este parchet, parchet laminat sau covor – Boost CX1 are rezultate excelente pe orice suprafață. Performanță puternică de curățare: un debit de aer ce depășește 100 km/h asigură captarea perfectă atât a murdăriei grosiere, cât și a prafului fin. Boost CX1 obține un debit de aer extrem de mare datorită capului de podea eficient, căilor de admisie aer optime și a unui motor inovator.

Economisește spațiu
Design compact

Cu cel mai mic aspirator Boost CX1 fără sac de la Miele, beneficiați de cea mai înaltă performanță de curățare și de un design compact. Datorită designului compact, este ușor de manevrat chiar și în spaţii de locuit restrânse.

Sigur și stabil pe poziție
TrackDrive

Datorită roților de pe partea laterală a aparatului, acesta rămâne pe poziție, fiind în același timp foarte agil. Acest aspirator este extrem de la îndemână și poate fi manevrat foarte comod. Grație dimensiunilor compacte, acesta asigură curățenie și igienă perfectă chiar și în spații restrânse de locuit.

Cele mai înalte cerințe de igienă
Sistem de filtrare în mai multe etape

Performanța excelentă de filtrare a Boost CX1 este rezultatul unui sistem de filtrare în mai multe etape. Pentru filtrarea particulelor extrem de fine, Boost CX1 este echipat, în funcție de model, cu filtrul Hygiene AirClean pentru cerințe normale sau cu filtrul HEPA AirClean pentru cele mai ridicate cerințe de igienă. Filtrul HEPA AirClean are o capacitate de reținere a prafului mai mare de 99,999 %* și, prin urmare, este ideal pentru cei alergici la praful din casă.

*În conformitate cu IEC 62885-4

Fără sac
Ușor de golit

Text: Recipientul pentru praf poate fi îndepărtat din aparat pur și simplu ridicându-l de mâner. Cu o simplă apăsare pe butonul „Golire“, recipientul se deschide și tot praful cade în coș.

CUMPĂRAȚI ACUM

Caracteristici esențiale suplimentare ale produsului

Sistem de staționare pentru pauzele la aspirare

Practic: dacă este nevoie, duza pentru pardoseală și tubul de aspirare pot fi staționate pe laterala aparatului.

Selector rotativ în mai multe trepte

Puterea de aspirare este controlată electronic cu ajutorul unui buton rotativ cu multiple trepte. Simboluri pentru o varietate de aplicații simplifică selectarea nivelului optim de putere.

Gamă completă de accesorii

Boost CX1 are în dotarea standard trei accesorii atașabile: duză pentru tapițerii, duză pentru spații înguste și perie de praf. Fiind atașate de VarioClip, sunt mereu la îndemână.

Cea mai bună calitate Miele

Nicio rutină normală de curățare zilnică nu va fi la fel de solicitantă ca testarea unui produs Miele: înainte ca aspiratoarele Miele să intre în producție, acestea trebuie să treacă prin teste riguroase de stres și anduranță în laboratoarele noastre.

Puternic. Compact. Ultra mobil.
Noul Boost CX1 fără sac

Începând de la 1400 Ron. Disponibil în diferite culori.

CUMPĂRAȚI ACUM