Curățare puternică tot timpul

Noul aspirator fără fir Duoflex

Performanță puternică. Ușor de manevrat. Design compact.

Descoperiți puterea și confortul celui mai recent aspirator fără fir Miele: seria Duoflex egalează puterea aspiratoarelor tradiționale Miele1 , oferind în același timp luxul libertății unui aspirator fără fir și confortul sistemului SpeedLock.

Duoflex Total Care

Descoperiți toate modelele Duoflex

  • Taxă de reciclare inclusă (7,14)
  • Toate prețurile includ 19 % TVA
  • Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.
  • Taxă de reciclare inclusă (7,14)
  • Toate prețurile includ 19 % TVA
  • Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.

Putere excepțională. Până la 55 de minute de funcționare2. Detectare automată a podelei.

Performanță puternică

Nu lăsați praf sau murdărie în urmă, datorită motorului puternic Digital Efficiency și performanței de primă clasă a tehnologiei Vortex.

Durata de funcționare a bateriei

Bucurați-vă de o aspirare fără stres cu Duoflex, cu o durată de funcționare de până la 55 de minute2, alimentată de șapte baterii litiu-ion de înaltă performanță.

Detectare automată a podelei

Peria electrică MultiFloor se adaptează automat la orice tip de podea, astfel încât să nu fie nevoie să o faceți dvs. Detectarea automată a podelei reglează viteza periei pentru performanță optimă și confort.

Aspirare mai rapidă și mai ușoară cu noul sistem SpeedLock

Utilizați noua noastră funcție SpeedLock pentru a trece fără efort de la un aspirator vertical de mână la unul portabil. Montat convenabil pe perete, sistemul SpeedLock3 asigură o tranziție fără probleme de la depozitare la acțiune, făcând procesul de curățare eficient și economisind spațiu.

Descoperiți tehnologia noastră SpeedLock

Efort minim și flexibilitate

Duoflex se mândrește cu un design dual inteligent, care vă permite să utilizați fără efort funcția SpeedLock pentru a trece de la un aspirator vertical de mână pentru o rază de acțiune extinsă, la un dispozitiv portabil pentru o curățare meticuloasă în mișcare. Construcția sa ușoară și ergonomică asigură manevrabilitate ușoară, viteză și depozitare compactă.

Igiena supremă pentru casa și familia dvs.

Click2open

Casă curată. Mâini curate.

Goliți recipientul de praf și prefiltrul cu o simplă apăsare de buton. Cu funcția testată Click2open, puteți păstra cu ușurință filtrul de praf fin fără reziduuri grosiere. Acest lucru vă asigură că performanța este ridicată și că mâinile dvs. rămân curate.

Filtru igienic

Aer curat

Filtrul igienic al Duoflex captează praful, polenul, părul animalelor de companie și alergenii. Realizând o filtrare a aparatului de 99,99 %4, filtrul igienic previne recircularea acestora, îmbunătățind în mod eficient calitatea generală a aerului din spațiul dvs. de locuit.

Duoflex Cat & Dog

Învingeți provocarea înlăturării părului de animale de companie cu puterea și agilitatea aspiratorului fără fir Duoflex Cat & Dog. Colectarea părului de animale de companie este floare la ureche cu peria portabilă Electro Compact. Iar cu flexibilitatea de a alege dintre cele două moduri, puteți curăța convenabil podelele, tapițeria și locurile greu accesibile.

Integrare elegantă în locuință

Expuneți cu mândrie elegantul Duoflex în casa dvs. Cu culori moderne și finisaje de calitate superioară, este mult mai mult decât un aspirator – este o adevărată piesă de rezistență.

Un aspect echilibrat

Prea atractiv pentru a fi depozitat

Accesorii și caracteristici suplimentare

Îmbunătățirea confortului și a versatilității

Întotdeauna la îndemână

Duza pentru spații înguste Flex XL adaugă 60 cm la raza de acțiune și chiar mai multă flexibilitate la eforturile dvs. de curățare.

 

 

 

Îndepărtați părul cu ușurință

Preia rapid fibrele, părul de animale de companie și părul de pe tapițerie sau de pe scaunele auto.

 

 

 

Delicat & fără zgârieturi

Curățați confortabil suprafețele sensibile la zgârieturi cu peria universală.

 

 

 

Loc pentru manevre

Folosiți prelungirea furtunului pentru a ajunge în spații înguste, înghesuite sau restrânse.

 

 

 

Întrebări frecvente

Tot ce trebuie să știți despre Duoflex

Aspiratorul Duoflex cântărește 3,1 kg.

Standardele noastre Miele asigură cele mai bune rezultate de curățare. Duoflex se bazează pe motorul Digital Efficiency Motor și pe tehnologia Vortex pentru a oferi aceeași performanță puternică precum cea a unui aspirator convențional1.

Vă recomandăm aspiratorul Duoflex Cat & Dog, cu o perie electrică compactă suplimentară, care ajută la îndepărtarea cu ușurință a părului de animale de companie de pe tapițerie și scaunele auto.

Duoflex poate fi utilizat pentru toate tipurile de podele: peria Multi Floor detectează automat tipul de podea și reglează puterea pentru a obține echilibrul corect între performanță și putere. În plus, seria Duoflex oferă o gamă largă de modele diferite cu accesorii suplimentare – alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Dacă este necesar, bateria poate fi înlocuită.

Datorită sistemului de filtrare în două etape, praful fin este prins în siguranță, cu o eficiență totală a filtrului de până la 99,99 %.4.

Numai prin utilizarea PowerUnit fără perie electrică, puteți obține un timp de funcționare de până la 55 de minute2. Utilizarea Duoflex cu perie electrică realizează un timp de funcționare de 17 minute pe pardoseli tari. Perfect potrivită pentru suprafețe de până la 60 m².

 

 

 

1 Putere de curățare comparabilă cu cea a aspiratoarului cilindric Miele Complete C3 (SGEF3) cu Turbobrush STB 305-3 (îndepărtarea prafului de pe covoare și pardoseli tari cu crăpături, strângerea scamelor de covor). În conformitate cu IEC 62885-2.

2 Fără peria electrică MultiFloor atașată la nivelul minim de putere. Până la 12 minute la nivelul maxim de putere, cu peria electrică MultiFloor atașată, pe pardoseli tari.

3 Funcția depinde de model.

4 În concordanță cu IEC 62885-4 .