Piese de schimb şi accesorii

Ersatzteile & Zubehör

Piese de schimb şi accesorii

Piesele de schimb originale Miele vor asigura o funcţionare corectă a aparatului dvs. în cazul unei intervenţii de reparaţie efectuate de către un tehnician de service Miele sau de un dealer de service autorizat.
Pentru a face aparatele noastre mai uşor de utilizat pentru dvs. şi pentru a le extinde aplicabilitatea, oferim o gamă largă de accesorii Miele originale.
Piese de schimb selectate vor fi disponibile în curând pentru achiziţionarea online din magazinul nostru de piese de schimb.

Piese de schimb originale de la magazinul Miele

Atunci când cumpărați piese de schimb și accesorii originale Miele, puteți fi siguri că acestea sunt create special pentru aparatul dumneavoastră. Piesele noastre de schimb sunt disponibile până la 15 ani, dar cel puțin 10 ani de la sfârșitul producției de serie.

Warning

Lucrările de reparații pot fi efectuate numai de un electrician calificat în conformitate cu reglementările de siguranță valabile.

Pentru repararea, modificarea, testarea și întreținerea echipamentelor electrice, trebuie respectate principiile legale relevante, măsurile de prevenire a accidentelor și standardele aplicabile. Înainte de a efectua lucrări de întreținere și reparații la unitate, acesta trebuie deconectat în siguranță de la toate cablurile sub tensiune.

De ce să utilizaţi piese de schimb şi accesorii Miele originale?

Atunci când cumpăraţi piese de schimb şi accesorii Miele originale puteţi fi siguri că acestea sunt concepute exact pentru aparatul dvs. Aceleaşi standarde de calitate utilizate pentru aparatele noastre electrocasnice sunt aplicate şi pentru toate piesele de schimb şi accesoriile Miele originale. La achiziţia aparatului dvs. Miele, aţi decis să optaţi pentru cea mai bună calitate. Şi, din acest motiv, trebuie să vă bazaţi întotdeauna pe piese de schimb şi accesorii direct de la producător. Numai piesele de schimb şi accesoriile Miele originale au calitatea care vă poate garanta o funcţionare fiabilă a aparatului dvs.
Gama largă de accesorii originale Miele vă permite să utilizaţi aparatele mai uşor, mai eficient şi mai comod.

Comandaţi piese de schimb şi accesorii

Puteţi comanda piese de schimb şi accesorii Miele originale pentru aparatul dvs. electrocasnic online, foarte uşor prin intermediul magazinului nostru Miele. Sau puteţi plasa comenzi pentru piese de schimb şi accesorii telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

(+40) 21 3520777 - 779 / service@miele.ro

De asemenea, puteţi utiliza formularul nostru de contact pentru a cere informaţii despre piese de schimb şi accesorii în afara orelor noastre normale de program. Dacă nu cunoaşteţi codul de piesă sau denumirea unei anumite piese de schimb, vă rugăm să o descrieţi.

Solicitare piese de schimb