Cunoașterea întâlnește printarea 3D.

Cu 3D4U, Miele oferă acum accesorii gratuite care pot fi descărcate pentru o imprimantă 3D la domiciliu. Creați-vă propriile accesorii individuale.

Tehnologie

Cu 3D4U, Miele este primul producător de electrocasnice din lume care oferă o gamă mai largă de accesorii ce pot fi printate 3D. Cu acest serviciu special, Miele se adresează tuturor proprietarilor de imprimante FLM. Această imprimantă produce un fir de plastic vâscos și îl depune strat cu strat. Rezultatul este un obiect imprimat.

Toate piesele 3D4U pot fi descărcate gratuit de pe platforma thingiverse.com. Fiecare accesoriu 3D4U include o descriere a parametrilor recomandați pentru imprimarea 3D și a fost testat pentru productibilitate. Unele accesorii pot fi personalizate cu propriile motive și parametri.

   

Miele recomandă utilizarea filamentelor PLA pentru procesul de imprimare 3D. Motivul pentru aceasta îl reprezintă calitatea bună a construcției pe imprimantele 3D de uz casnic și distribuția ridicată în comunitatea de imprimare 3D. În cel mai bun caz, acest lucru înseamnă că nu trebuie achiziționat niciun material suplimentar și se economisește pe rutele de transport. În interesul mediului, atunci când cumpărați un filament nou, asigurați-vă că există cât mai puține deșeuri de ambalaj. De exemplu, există filament pe role fabricate din carton reciclat sau înfășurat sub forma unei bobine. Pentru eliminarea accesoriilor de imprimare 3D și a resturilor, folosiți modalitățile de eliminare a deșeurilor și de reciclare prevăzute la nivel local (dacă există, de exemplu, coșul de reciclare pentru reciclare).

Aspiratoare

Mâner micro 3D4U

Cu micromânerul 3D4U deveniți și mai flexibil, de exemplu, atunci când aspirați în interiorul unei mașini. Micromânerul este o versiune foarte mică a unui mâner. Pe o parte puteți atașa un accesoriu, de exemplu duza 3D4U Flexi. Pe cealaltă parte se află o conexiune pentru furtunul aspiratorului dvs. Deconectați furtunul de aspirare de la mânerul aspiratorului și conectați furtunul la micromâner. Acum puteți lucra și mai liber în locuri înguste. Micromânerul este compatibil cu toate aspiratoarele Miele cu sac de praf, atâta timp cât acestea au un mâner fără perie integrată.

Link pentru descărcarea micromânerului 3D4U

Accesoriu bule 3D4U

Accesoriu bule 3D4U. De ce să nu folosiți aspiratorul într-un mod jucăuș? Cu acest accesoriu puteți crea fără efort bule strălucitoare. Forma acestui accesoriu se bazează pe o unitate cu bule de săpun. Modulul se atașează la grila de evacuare a unui Miele Complete C3. Fluxul de aer de înaltă puritate al aspiratorului este direcționat prin accesoriu. O baghetă cu bule de săpun poate fi ținută acum în fața deschiderii. Fluxul ușor de aer creează bule strălucitoare în câteva secunde. La fel de ușor ca o joacă de copil.

Legătură pentru descărcarea accesoriului cu bule 3D4U

Duză 3D4U Flexi

Spații înguste acasă la care niciun accesoriu nu poate avea acces? Mulți sunt obișnuiți cu acest lucru. Acum puteți avea acces cu ajutorul duzei 3D4U Flexi. Deoarece vârful duzei este imprimat cu un material elastic, acesta vă protejează suprafețele. Trei accesorii diferite sunt disponibile gratuit prin intermediul 3D4U. Pentru cerințe suplimentare puteți proiecta individual alte vârfuri de duză.

Link pentru descărcarea duzei 3D4U Flexi

Consolă Mono 3D4U

Consola Mono 3D4U de la Miele este un accesoriu perfect pentru aspiratorul Compact C2. Cu ajutorul consolei Mono puteți atașa un alt accesoriu la aspiratorul dvs. la îndemână. Consola Mono se împinge pe camele de fixare de pe mâner sau de la intrarea aparatului. Accesoriile dvs., cum ar fi o duză de tapițerie lată sau o duză lungă pentru crăpături, se potrivesc acum pe conul adaptorului. Știați că Miele oferă mai mult de 20 de accesorii diferite ca dotări opționale?

Înainte de imprimare, asigurați-vă că aspiratorul Miele este echipat cu camele de fixare necesare la intrarea aparatului. Acesta este cazul modelelor Complete Compact C2 și al unor modele Complete C3.

Link pentru descărcarea consolei Mono 3D4U

Separator obiecte valoroase 3D4U

Separatorul de obiecte valoroase 3D4U. Un ajutor versatil atunci când vine vorba de separarea obiectelor mari și mici. Indiferent dacă aspirați sertarele din bucătărie sau un rucsac, căutați un cercel pierdut în covor sau aspirați un morman de cuburi – murdăria dispare, nu și piesele valoroase. Filtrul central al Triflex HX1 a fost folosit ca șablon pentru suprafața poroasă a separatorului de obiecte valoroase. Imaginea la microscopul electronic cu scanare arată suprafața filtrului Triflex HX1. Și aici, murdăria este separată de aer, dar într-un grad mult mai fin. Chiar și cel mai fin fir de praf este reținut de porii de dimensiuni micrometrice ai filtrului.

Link pentru descărcarea separatorului de obiecte valoroase 3D4U

Gadget-uri pentru bucătărie

Distribuitor de motive 3D4U

Distribuitorul de motive 3D4U de la Miele. Creați în mod magic numele sau motivul dvs. preferat pe o suprafață în cel mai scurt timp. Cu cacao pe spuma de lapte sau cu zahăr pudră pe produsele de patiserie. Asemănător unei râșnițe de piper, secțiunile superioară și inferioară pot fi răsucite în direcții opuse. Totuși, în interior nu există un mecanism de măcinare, în schimb există un generator care creează vibrații. Atunci când ambele secțiuni ale distribuitorului sunt răsucite, micro-vibrațiile generatorului creează un praf fin. Rezultatul: în câteva secunde, acestea evocă motivul dorit pe orice suprafață. Această tehnologie a fost transferată și miniaturizată de la sistemul de curățare patentat de la Miele Blizzard CX1. Generatorul de vibrații al sistemului CX1 ComfortClean asigură curățarea automată a filtrului de particule fine.

Pentru propriile motive decorative, vă rugăm să descărcați șablonul capacului și să introduceți motivul dvs. cu ajutorul unui program CAD.

Link pentru descărcarea distribuitorului de motive 3D4U

Cârlig cafea 3D4U

În timp ce vinul este compus din mai mult de 400 de arome, cafeaua este compusă din mai mult de 800, transformând-o într-unul dintre cele mai complexe produse naturale și oferindu-i o gamă largă de arome în funcție de tipul de boabă și metoda de prăjire și preparare. Cu cât sunt mai proaspete boabele de cafea, cu atât sunt mai subtile nuanțele. Ideal, ambalajul de cafea ar trebui așadar resigilat după deschidere. Cu cârligul de cafea 3D4U, Miele oferă o modalitate deosebit de comodă de închidere și deschidere a ambalajului. Proporționarea boabelor de cafea devine și mai convenabilă. Sfat: Desigur, această metodă funcționează si pentru ambalaje pentru alte alimente uscate, precum cerealele. Cârligul este disponibil în două versiuni pentru saci mici cu un conținut de aproximativ 250 g și pentru saci mari cu un conținut de aproximativ 1000 g.

Link pentru descărcarea cârligului de cafea 3D4U

Meșter

Asistent de curățare foraj 3D4U

Extractorul de găuri 3D4U vă păstrează mâinile libere atunci când lucrați cu burghiul. Montat pe tubul mânerului, acest accesoriu se aspiră singur pe perete. În acest scop, placa de bază a fost optimizată pentru flux cu ajutorul simulării pe calculator. Cele nouă orificii sunt deosebit de eficiente pentru a extrage praful de găurire din jurul burghiului. Rezultatul: mai puțin stres la găurire, o podea curată și mai multă siguranță atunci când se lucrează pe scări.

Link de descărcare asistent de curățare foraj 3D4U

Adaptor dublu 3D4U

Adaptorul dublu 3D4U: pentru meșteri cu proiecte mari. Adaptorul dublu permite ca două furtunuri de aspirare să fie atașate în același timp la aspirator. Chiar și mai mult praf din atelierul dvs. este aspirat în timp ce lucrați. Pentru a face acest lucru, deconectați furtunul de aspirare de la aspirator. Acum introduceți adaptorul dublu în partea superioară a aspiratorului Complete C3. Acum pot fi introduse două furtunuri în fiecare dintre cele două orificii de acces. De asemenea, pot fi montate două mânere, tuburi sau duze. Cu acest echipament, două persoane pot apoi să aspire simultan cu aspiratorul. Acest lucru funcționează deosebit de bine pe podelele dure. Adaptorul dublu este compatibil cu toate aspiratoarele Miele din seria Complete C3 și Compact C2.

Link pentru a descărca adaptorul dublu 3D4U

Contact

Suntem aici pentru a vă ajuta cu plăcere!

Aveți întrebări despre imprimarea 3D a accesoriilor? Atunci luați legătura cu noi 3D4U@miele.com.

 

Spre partea de sus a paginii