Îngrijirea rufelor compatibilă cu mediul 

Spălare economică și ecologică
Multe dintre mașinile de spălat Miele ating deja cea mai înaltă clasă de eficiență energetică (A) în concordanță cu noul sistem de etichetare energetică, așadar sunt deosebit de prietenoase cu mediul. Unele dintre ele au un racord suplimentar pentru apă caldă. Acesta vă permite să economisiți energie dacă, de exemplu, apa este încălzită prin intermediul energiei solare. Funcția de feedback ecologic oferă informații precise despre consumul de apă și electricitate al aparatului dvs. pentru a vă permite să vă contorizați consumul.
Uscare economică și ecologică 
Miele a redus consumul de energie electrică al uscătoarelor de rufe cu mai bine de 60 % în ultimii ani. Toate uscătoarele de rufe din noua generație T1 sunt dotate cu o tehnologie eficientă energetic de pompare a căldurii. Cu EcoSpeed, vă puteți usca rufele rapid și într-un mod care este prietenos cu mediul, cu cea mai bună clasă de eficiență energetică A+++. Mai mult,
multe dintre uscătoarele de rufe Miele sunt echipate cu refrigerantul R290, care este complet lipsit de HFC – pentru o performanță ecologică chiar mai bună. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs