CALITATEA CARE PRECEDĂ TIMPURILE NOASTRE

CALITATEA CARE PRECEDĂ TIMPURILE NOASTRE

DE PESTE 120 DE ANI,
CONSTRUIM APARATE CARE SĂ DUREZE.

Chiar și performanțele cele mai bune nu reprezintă nimic fără o fiabilitate de lungă durată. Acesta este motivul pentru care combinăm inovația constantă cu măiestria expertă – devotamentul meticulos față de detalii care asigură faptul că aparatele noastre sunt construite pentru a dura.

CALITATEA CARE PRECEDĂ TIMPURILE NOASTRE

Măiestrie

DIN 1899, NU AM FOST NICIODATĂ MULȚUMIȚI CU CEI MAI BUNI.

Pentru noi, fiecare inovație revoluționară este mai mult decât un motiv de sărbătoare. Este o provocare să creezi ceva și mai bun. De aceea ne fabricăm propriile piese, ne forjăm propriul fier. Facem chiar și mașinile care fac aparatele. Pentru că lupta pentru perfecțiune este în ADN-ul nostru. Numim asta: Immer besser.

CALITATEA CARE PRECEDĂ TIMPURILE NOASTRE – PERFORMANȚĂ

10.000 DE ORE DE TESTARE* – ACEASTA ESTE O DOVADĂ ADECVATĂ A PERFORMANȚEI.

În timp ce alții sunt mulțumiți după câteva runde de teste, noi mergem mai departe, pentru mai mult timp. Unele motoare de mașină au nevoie de 3000 de ore de testare – noi ne verificăm performanța pentru până la 10.000*. De fapt, 30 % din timpul nostru de dezvoltare este alocat testelor. Astfel asigurăm rezultate finale – an de an.

LONGEVITATEA ESTE ADEVĂRATA DURABILITATE.

Imaginați-vă că, în loc să folosiți mai multe mașini de spălat rufe sau mai multe mașini de spălat vase de-a lungul anilor, ați folosi doar una singură. Una a cărei performanță vă va impresiona și peste ani: cu mai puțină apă, mai puțină energie, mai puțin detergent. Ca să consumați mai puțin. Și care durează mult.

CALITATEA CARE PRECEDĂ TIMPURILE NOASTRE

Sustenabilitate

EXPLORAȚI GAMA NOASTRĂ DE PRODUSE

MAȘINĂ DE SPĂLAT VASE

BUCĂTĂRIE

ASPIRATOARE

MAȘINI DE SPĂLAT

*Pentru mai multe informații: www.miele.com/20years