IMMER BESSER (Mereu mai bine) - jurământul nostru

Cea mai înaltă calit Miele pt durată de viață mare
Miele efectuează teste de anduranță intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. Pe durata acestor teste, aparatele (de ex., mașinile de spălat) trebuie să spele timp de 10.000 de ore. Acest lucru implică efectuarea unei combinații de circa 5.000 de programe de spălare.
Panou frontal emailat
Miele este singurul producător de aparate de uz casnic care a emailat panourile frontale ale tuturor mașinilor de spălat, uscătoarelor și mașinilor de spălat cu uscător. Emailul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, la coroziune, la substanțe alcaline, este impermeabil la acizi, ușor de curățat și nu își modifică culoarea
Recipient pentru apă cu săpun robust
Containerul de spumă este deosebit de robust și igienic. Acesta este susținut cu ajutorul unor arcuri de suspensie și unor amortizoare, și este menținut în jos cu ajutorul unor contragreutăți din fontă. Aceasta este perfecțiunea Miele pentru o uzură minimă, o izolare optimă a sunetului și o durabilitate excelentă.
Rulment din fontă
Materialele și manufactura de foarte bună calitate asigură un grad mai mic de uzură și stabilitate excelentă la mașinile de spălat și uscătoarele Miele.
Schimbător de căldură fără întreținere
La uscătoarele Miele cu pompă de căldură, schimbătorul de căldură este protejat de un sistem de filtrare eficientă și nu necesită curățare. Acest lucru asigură menținerea redusă a consumului de energie pe întreaga durată de funcționare a aparatului electrocasnic.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs