Funcție oferită doar de aparatele Miele

Sistemul nostru de întreţinere a rufelor acoperă întregul proces, de la spălare şi uscare, până la călcare. Chiar şi detergenţi şi produse de întreţinere au fost dezvoltate în laboratoarele noastre şi au fost adaptate perfect pentru electrocasnicele Miele. Acest lucru permite rezultate de curăţare excelente şi o întreţinere perfectă a materialelor.
Combinaţia ideală
Maşinile de spălat şi uscătoarele Miele sunt perfect adaptate unele cu altele. Drept rezultat, puteţi găsi un uscător potrivit pentru fiecare maşină de spălat, atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din cel a dotărilor. Acest lucru ne permite să vă oferim cele mai bune performanţe de curăţare în combinaţie cu o întreţinere blândă a rufelor. 
Finisare perfectă a rufelor
Pentru numeroase tipuri de materiale, călcatul este singura modalitate de a obţine un aspect perfect şi de a conferi o protecţie suplimentară prin tratarea mecanică şi termică. Sistemul de călcat cu aburi Miele FashionMaster sau un calandru Miele face călcatul foarte uşor, comod, rapid şi eficient.
Rezultate perfecte cu uşurinţă
Nu toţi detergenţii din magazine curăţă la fel de bine indiferent de maşina de spălat. Din acest motiv, am dezvoltat produse Miele de întreţinere şi curăţare în laboratoarele noastre, în colaborare cu furnizori selecţionaţi. Formulele sunt perfect adaptate maşinilor de spălat şi uscătoarelor Miele. Drept rezultat, veţi obţine de fiecare dată performanţe maxime cu cantităţi minime distribuite şi veţi contribui în acelaşi timp la conservarea mediului. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs