CALITATEA CARE PRECEDE TIMPURILE NOASTRE

DE MAI BINE DE 120 DE ANI CONSTRUIM ELECTROCASNICE EXTREM DE DURABILE.

Calitatea perfectă nu este suficientă dacă nu ne bazăm pe o fiabilitate pe termen lung. De aceea, combinăm inovația constantă cu măiestria expertă – cu devotamentul meticulos pentru detalii care ne asigură că vă puteți baza pe aparatele noastre electrocasnice o perioadă deosebit de lungă de timp.

DIN 1899, NU NE MULȚUMIM CU A FI DOAR CEI MAI BUNI.

Pentru noi, fiecare inovație este mai mult decât un motiv de sărbătoare. Este o provocare să creăm ceva și mai bun. De aceea ne fabricăm singuri componentele – până și fierul este turnat tot de către noi. Creăm chiar și maşinile care fac mașinile. Deoarece atingerea perfecțiunii este scrisă în ADN-ul nostru. Poartă numele: Immer besser.

Performanță

10.000 DE ORE DE TESTARE* – DOVADA SUPREMĂ A PERFORMANȚEI.

Acolo unde alții se declară mulțumiți după câteva runde de testare, noi mergem mai departe. Unele motoare de autoturisme necesită 3.000 de ore de testare – noi testăm performanța timp de până la 10.000 de ore*. De fapt, o treime din timpul de dezvoltare a produselor este dedicat fazei de testare. Pentru rezultate excepționale – an de an.

LONGEVITATEA ESTE ADEVĂRATA DURABILITATE

Imaginați-vă cum ar fi ca în loc de mai multe mașini de spălat rufe sau vase, pe parcursul anilor să folosiți una singură. Una ale cărei performanțe vă vor impresiona și peste ani: care să consume mai puțină apă, mai puțină energie, mai puțin detergent. Un consum mai mic pentru o planetă mai curată pe termen lung.

*Pentru mai multe informații: miele.ro/20ani