• Livrare gratuită la comenzile de peste 500 RON

Mâncarea la aburi conț mai mulți nutrienți vitali

Avantaj pentru sănătate

Dovedit științific  

Testele științifice desfășurate de către vestitele Universități Giessen și Koblenz/Landau din Germania confirmă avantajele oferite de gătitul cu aburi în comparație cu alte metode de gătire. Gătitul cu aburi garantează o creștere a cantității de nutrienți vitali din mâncarea dumneavoastră.  

Mai multe vitamine, zilnic 

Vitamina C îndeplinește roluri mai importante decât orice altă vitamină – printre altele, menține funcționarea corectă a sistemului imunitar. Când gătiți legume în cuptorul cu aburi de la Miele, o mare parte din vitamine sunt conservate – în comparație cu fierberea convențională, ardeii conțin cu 25 % mai multă vitamina C când sunt gătiți în cuptorul cu aburi, iar broccoli conține cu 50 % mai multă. 

Gătit cu aburi, sănătos ca și când ar fi crud  

Atunci când mâncăm fructe și legume crude, cantitatea de vitamine pe care o preluăm din ele este maximă.Cuptorul cu aburi de la Miele vă permite să gătiți mâncarea și totuși să conservați nutrienții vitali – ardeii gătiți cu aburi conțin la fel de mulți nutrienți ca cei cruzi. Prin comparație, ardeii fierți au aprox. 45 % mai puțini nutrienți decât cei cruzi.  

Excepțional pe 4 niveluri 

Aspect, gust, aromă și textură: patru criterii care definesc calitatea plăcerii de a degusta orice mâncare. Aceste criterii au fost evaluate în teste de laborator utilizând un sistem de puncte fundamentat științific, iar rezultatele au fost clare: gătitul cu aburi este cea mai sănătoasă și mai gustoasă metodă de a pregăti mâncarea, indiferent dacă aceasta este proaspătă sau congelată. Gătit cu aburi, peștele își păstrează textura, aspectul și aroma inconfundabilă – un indicator clar al avantajelor cuptoarelor noastre cu aburi.  

Dotările depind de model. Imaginile sunt doar exemple utilizate pentru a oferi explicații.

    • Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice; nu ne asumăm răspunderea pentru acuratețea datelor furnizate.