Prepararea cărnii la temperaturi scăzute îi conferă un gust aromat și o păstrează savuroasă și suculentă.
Miel și pasăre
Prepararea la temp. scăzută asigură gătirea delicată a acestor tipuri de carne și rezultate suculente și fragede.
Pește
Gătirea peștelui conservă structura delicată a acestuia și păstrează nutrienții vitali – sănătos și gustos.
Deserturi
Desertul oferă finalul ideal pentru orice masă – bezele delicioase, de exemplu.
Garnituri
Cartofi, paste, orez sau legume – o garnitură perfect preparată întregește întotdeauna orice masă.
Cereale la micul dejun
Un mic dejun delicios și sănătos oferă startul perfect al zilei.
Ciocolată topită
Indiferent dacă faceți prăjitură sau brioșe – puteți topi ciocolata la temperaturi exacte pentru coacere.
Coacerea aluatului
Aluatul cu drojdie este potrivit pentru pâine, rulouri și pizza – este ușor de preparat.
Prepararea iaurtului
Preparați-vă propriul iaurt de la zero – ca desert sau pentru utilizare la coacere.
Lăsați orezul să se înmoaie
Gătiți orezul până devine moale și pufos. Perfect pentru toate rețetele, în special în budinci.
Dizolvarea gelatinei
Deserturile precum panna cotta se prepară ideal cu gelatină.
Dezghețare
Decongelați mâncarea delicat, fără compromisuri la capitolul calitate, pentru a o păstra proaspătă.
Lucruri care merită știute despre sertarele termice
O cultură perfectă a servirii cu sertarele Miele
Temperatura perfectă pentru vase și mâncare
Doriți să creați un fel de mâncare care să uimească? Sertarul Miele Gourmet este completarea perfectă pentru aparatele dumneavoastră încorporabile Miele deoarece combină 3 funcții într-una.
Sertarele noastre încorporate Miele sunt disponibile în trei dimensiuni – pentru diferite condiții de instalare și dimensiuni. Astfel puteți maximiza spațiul și puteți crea un aspect general armonios în bucătăria dvs.