Miele@home

mieleathome

Electrocasnice conectate cu Miele@home*

Conectate inteligent: cu sistemul nostru inovator Miele@home, puteți exploata întregul potențial al aparatelor Miele și vă puteți face viața cotidiană chiar mai inteligentă. Toate electrocasnicele inteligente de la Miele pot fi conectate în mod convenabil și sigur. Operarea este simplă – fie prin aplicația Miele, control vocal sau integrarea în soluții Smart Home existente. Dispozitivele sunt conectate prin rețeaua WiFi și cloud-ul Miele.

dummy

Aplicația Miele**

Partenerul perfect: cu aplicația Miele, puteți să țineți mereu socoteala dispozitivelor dvs Miele.

Aflați mai multe
SmartHome Integrations

Integrări Smart Home

Doar prin conectarea completă a tehnologiei și aparatelor electrocasnice puteți să obțineți beneficii complete în ceea ce privește eficiența energetică, confortul și siguranța

Aflați mai multe
Appliance Interaction

Interacțiunea aparatelor

Pornit pentru dvs.: Aparatele Miele comunică între ele. În acest fel pașii de operare sunt simplificați și automatizați.

Aflați mai multe
Connectable Appliances

Aparate conectabile

Când vine vorba de conectarea în rețea a aparatelor, punem posibilele beneficii și utilitatea în centrul muncii noaste. Descoperiți electrocasnicele noastre capabile de conectare în rețea aici.

Aflați mai multe
Miele Scout App

Aplicația Miele Scout**

Control și monitorizare mobilă: Cu aplicația Miele Scout pentru dispozitive mobile – oricând și oriunde.

Aflați mai multe
FAQ

FAQs

Aici veți găsi o prezentare generală a celor mai frecvente întrebări și răspunsurile corespunzătoare cu privire la conectarea aparatelor cu Miele.

Aflați mai multe
*Ofertă digitală suplimentară de la Miele & CIE. KG. Toate aplicațiile inteligente sunt posibile cu sistemul Miele@home. Gama de funcții poate varia depinzând de model și țară.
**Disponibil pentru dispozitiv mobil (pentru cerințele minime, consultați informațiile din App Store).
***Asistența vocală utilizează serviciul Alexa de la Amazon și se bazează pe disponibilitatea acestuia. Gama de funcții depinde de țară.