Aplicația Miele*

Aplicația Miele: totul este sub control în mod convenabil

Partenerul perfect: cu aplicația Miele, puteți să țineți mereu socoteala dispozitivelor dvs Miele. De exemplu, v-ar plăcea să fiți atent la procesul de gătire din cuptor sau să aflați dacă programul mașinii de spălat s-a terminat? Aplicația vă oferă toate informațiile necesare și este rapid și convenabil de folosit. Mai mult, aplicația oferă și informații și servicii suplimentare pentru electrocasnicele dvs. Miele, de exemplu BaristaAssitant sau rețete. Descărcați aplicația acum!

Vizualizaţi

Tabloul de bord: centrul dvs. de control

Tabloul de bord vă oferă o prezentare generală optimă a aparatelor dvs. Miele conectate în rețea în orice moment. Puteți vedea imediat dacă programul de spălare este aproape gata sau cuptorul este încins. Mulțumită funcției de acces rapid, puteți efectua setări importante, cum ar fi pauză sau stop. Mai mult, noul design permite ca operarea să fie chiar mai simplă și mai intuitivă.

MobileControl: mereu totul sub control

Rapid și convenabil: mulțumită MobileControl, puteți ține totul sub control și puteți interveni direct când aveți nevoie. Puteți selecta cu ușurință programul, întârzia pornirea sau selecta orice altă opțiune direct prin intermediul aplicației. Toate acestea fac ca operarea electrocasnicelor dvs Miele să fie deosebit de simplă.

ShopConnect: comandați produse de curățenie rapid și convenabil prin aplicație

Cu ShopConnect puteți să că comandați în mod convenabil consumabilele Miele și accesoriile utilizând un dispozitiv mobil. Imediat ce vi se termină stocurile de produse de curățenie sau cafea, primiți o notificare. Aplicația vă permite să comandați produsele cu doar câteva click-uri.

RemoteService: mereu la curent

Doriți să vă mențineți eforturile de a vă păstra aparatele Miele conectate în rețea actualizate la minimum? Nicio problemă cu funcția RemoteUpdate. Actualizările software disponibile sunt transferate cu ușurință și descărcate pe dispozitivul respectiv pe cât posibil – fără a fi nevoie să apelați un tehnician de service. Detaliile actualizării sunt disponibile în aplicație ca note eliberate.

PairingAssist: ajută la conectarea dispozitivelor

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să adăugați un nou dispozitiv. Aplicația vă ghidează pas cu pas prin procesul de înregistrare, inclusiv cu ajutor grafic. Nimic nu stă în calea conectării cu succes.