Noua aplicație Miele*

Totul sub control – când sunteți în oraș sau acasă

Partenerul perfect: cu aplicația Miele, puteți să țineți mereu socoteala dispozitivelor dvs Miele. De exemplu, v-ar plăcea să fiți atent la procesul de gătire din cuptor sau să aflați dacă programul mașinii de spălat s-a terminat? Aplicația vă oferă toate informațiile necesare și este rapid și convenabil de folosit. Mai mult, aplicația oferă și informații și servicii suplimentare pentru electrocasnicele dvs. Miele, de exemplu BaristaAssitant sau rețete. Descărcați aplicația acum!

Noua aplicație Miele

Tabloul de bord

Centrul dvs. de control

Tabloul de bord vă oferă o prezentare generală optimă a aparatelor dvs. Miele conectate în rețea în orice moment. Puteți vedea imediat dacă programul de spălare este aproape gata sau cuptorul este încins. Mulțumită funcției de acces rapid, puteți efectua setări importante, cum ar fi pauză sau stop. Mai mult, noul design permite ca operarea să fie chiar mai simplă și mai intuitivă.

MobileControl

Mereu totul sub control

Rapid și convenabil: mulțumită MobileControl, puteți ține totul sub control și puteți interveni direct când aveți nevoie. Puteți selecta cu ușurință programul, întârzia pornirea sau selecta orice altă opțiune direct prin intermediul aplicației. Toate acestea fac ca operarea electrocasnicelor dvs Miele să fie deosebit de simplă.

Magazin în aplicație Miele

Doar câteva clicuri până la consumabilele și accesoriile dvs.

În aplicația Miele, puteți să comandați consumabile și accesorii în mod convenabil, ușor și din mers. Cu doar câteva clicuri, puteți selecta produsele preferate dintre cele mai populare consumabile și accesorii Miele și le puteți comanda direct din aplicație. Sau simplificați și mai mult lucrurile pentru dvs: La rubrica "Pentru aparatele dvs." veți găsi produsele care se potrivesc exact cu aparatele dvs. conectate în rețea. Acest lucru simplifică procesul de comandă și, de asemenea, economisește timp. Magazinul din aplicație Miele face din reordonarea consumabilelor și a accesoriilor o experiență de cumpărături relaxantă - întotdeauna la îndemână pe smartphone-ul sau tableta dvs.

RemoteUpdate

Mereu la curent

Doriți să vă mențineți eforturile de a vă păstra aparatele Miele conectate în rețea actualizate la minimum? Nicio problemă cu funcția RemoteUpdate. Actualizările software disponibile sunt transferate cu ușurință și descărcate pe dispozitivul respectiv pe cât posibil – fără a fi nevoie să apelați un tehnician de service. Detaliile actualizării sunt disponibile în aplicație ca note eliberate.

PairingAssistant

Ajută la conectarea dispozitivelor

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să adăugați un nou dispozitiv. Aplicația vă ghidează pas cu pas prin procesul de înregistrare, inclusiv cu ajutor grafic. Nimic nu stă în calea conectării cu succes.

Aplicație dotări bucătărie

FoodView

Totul dintr-o privire

Acum puteți să țineți sub observație mâncarea din cuptorul dvs. indiferent unde vă aflați: o cameră video integrată în plafonul incintei cuptorului vă va permite să vedeți cum arată mâncarea dvs. prin smartphone sau tabletă. Dacă este nevoie, puteți și să ajustați setările funcției cuptorului conectat la rețea prin dispozitivul dumneavoastră mobil. Aceasta vă oferă mai mult control, deci mai multă libertate – alături de confort necombătut.

BaristaAssistant

Pregătire pentru a vă bucura de un espresso perfect

Un espresso perfect are nevoie de un tip bun de boabe și setări optime ale aparatului.De reglarea aceasta fină se ocupă BaristaAssistant. Acesta ghidează cunoscătorul într-ale cafelei pas cu pas către aroma sa favorită încercând patru până la opt arome. Acest proces este unic deoarece trece dincolo de simpla modificare a parametrilor individuali utilizând aplicația. În loc de asta, reprezintă un întreg proces de eliminare pentru a optimiza gustul, care are ca scop producerea unui espresso personalizat perfect.

CookAssist

Rezultate perfecte ale prăjirii pur și simplu prin aplicație

Secretul pentru rezultate perfecte în bucătărie: funcția CookAssist de la Miele vă poate ajuta nu numai la gătirea unei fripturi perfecte, ci este disponibil și pentru o gamă largă de alte preparate. Mulțumită instrucțiunilor pas cu pas din aplicația Miele, temperaturile și timpii de gătire sunt transferați automat către plita TempControl. Nu trebuie decât să confirmați setările.

AutoStart

Pornire programată prin aplicație

Cu funcția AutoStart, mașina de spălat vase poate fi programată prin aplicație astfel încât să înceapă întotdeauna automat spălarea la ore presetate. Datorită AutoDos și PowerDisk există întotdeauna suficient detergent disponibil astfel încât aparatul să funcționeze autonom. Nu mai este necesar să porniți aparatul manual sau prin aplicație. Vasele murdare din cauză că ați uitat să porniți mașina de spălat vase vor deveni istorie.

Inspirație pentru rețete

Întotdeauna rețeta corectă

Ce rețetă readuce amintiri despre vacanță în locuința dvs? Când vine vorba despre idei noi și sfaturi privind gătitul și coptul, funcția pentru rețete din aplicația Miele este exact ceea ce vă trebuie: vă va ajuta să găsiți rapid rețeta ideală pentru o ocazie specială sau să vă inspire să transformați o zi obișnuită într-una specială. Puteți adăuga spontan noi rețete la meniul dvs. obișnuit și puteți încerca noi moduri de a găti.

Food Service

Lipsește ceva? Food Service livrează.

Ce-ar fi să gătiți ceva care să vă placă într-adevăr – fără a trebui să ieșiți la cumpărături. Dacă vă inspiră o rețetă din aplicația Miele, puteți dispune imediat de ingredientele necesare: un link din aplicație vă permite să comandați alimente direct online cu ajutorul Food Service, iar acestea vă vor fi livrate convenabil direct acasă. Confortul la doar câteva clicuri distanță – economisiți timp și nu aveți nevoie de o sacoșă pentru cumpărături.

Mix & Match

Asistență inteligentă

Mâncare sănătoasă aproape instantaneu: cu Mix & Match puteți combina diverse mâncăruri și le puteți găti sau încălzi în mai puțin de jumătate de oră. Pur și simplu așezați toată mâncarea în interiorul aparatului deodată și o scoateți la finalul programului selectat. În acest fel puteți găti mese complexe fără a vă îngrijora de duratele și temperaturile diferite de pregătire pentru fiecare componentă individuală. Aplicația Miele vă ajută să alegeți rețetele și să le preparați.

Aplicație dotări îngrijirea rufelor

CareAssistant

Proaspăt și fără cute mai mult timp

Sunteți plecat de acasă și nu puteți scoate rufele din mașină imediat? Nu vă faceți griji, funcția CareAssistant asigură că acestea rămân proaspete pentru mult timp. Puteți utiliza aplicația pentru a prelungi faza Anti-cute a mașinii dvs. de spălat cu uscător cu 30 de minute de maxim trei ori. Funcția CareAssistant poate fi utilizată pentru spălare, uscare și procese continue.

HygieneAssistant

Curățenie perfectă pentru aparate și textile

Dacă spălați adesea rufe la temperaturi joase, ar trebuie să vă curățați din când în când mașina de spălat sau mașina de spălat cu uscător de la Miele cu programul potrivit. Dacă doriți, aplicația vă poate anunța când mașina necesită o curățare. Puteți folosi aplicația și pentru a verifica statusul de igienă al mașinii în orice moment. Astfel sunteți mereu informat și puteți beneficia de cel mai înalt nivel de igienă întotdeauna.

AddLoad

Flexibilitatea de a adăuga rufe

Ați uitat să adăugați un obiect de îmbrăcăminte, dar ați pornit deja programul la mașina de spălat sau mașina de spălat cu uscător de la Miele? Mulțumită AddLoad, aceasta nu mai este o problemă! Această funcție este afișată atât pe dispozitiv, cât și în aplicație. Aceasta vă permite să vedeți de la distanță dacă și până când mai este încă posibil să adăugați rufe în mașina de spălat. Aveți nevoie de timp pentru a vă aduna toate hainele? Puneți pauză mașinii de spălat cu uscător de la Miele când nu sunteți acasă. Astfel aveți parte de confort maxim.

TimeAssistant

Bine informat în orice moment

Sincronizarea perfectă devine ușoară: mai ales în timpul uscării, duratele pot varia considerabil în funcție de tipul și dimensiunea încărcăturii. La cerere, aplicația Miele vă poate trimite un mesaj oricând se schimbă timpul preconizat de terminare cu mai mult de 30 de minute. În plus, puteți primi și mesaj la finalul programului. Astfel sunteți mereu la curent și nu mai trebuie să vă verificați constant rufele.

*Disponibil pentru dispozitiv mobil (pentru cerințele minime, consultați informațiile din App Store).

V-ar putea interesa:

Asistență vocală

Integrări Smart Home