Întreţinere şi service

Wartungsverträge

Serviciu de întreţinere a electrocasnicelor: Întreţinere profesională şi testare funcţională pentru toate aparatele electrocasnice Miele, plus protecţie pentru reparaţie

Aţi făcut deja cea mai bună alegere când aţi cumpărat aparate electrocasnice Miele, având în vederea reputaţia lor legendară privind longevitatea. Pentru a fi siguri că vă veţi bucura cât mai mult de aparatele electrocasnice, Miele vă oferă un serviciu de mentenanţă pentru acestea: Întreţinerea electrocasnicelor.

Acest contract de servicii asigură electrocasnicelor dvs verificări de întreţinere profesionale, efectuate de tehnicieni de service Miele. Un sistem de diagnosticare, special conceput de Miele, este utilizat pentru verificarea aparatelor dvs. şi actualizarea lor. În plus, beneficiaţi de sfaturi preţioase privind funcţionarea aparatului dvs. Miele.

Pe lângă examinarea funcţiilor aparatului, acesta va fi curăţat complet cu produse de întreţinere Miele. După terminarea Întreţinerii electrocasnicelor, Miele vă oferă timp de încă un an protecţia integrală prin reparaţie.

Beneficiile dvs. pe scurt:

Conservarea valorii aparatelor electrocasnice
Curăţarea completă şi operaţiile de întreţinere efectuate de experţi Miele vă asigură că electrocasnicele dvs. se află mereu în perfectă stare.

Rezultate perfecte
Întreţinerea şi testarea funcţională regulate, împreună cu actualizările de programe vă asigură că obţineţi mereu cele mai bune rezultate.

Sfaturi preţioase
Experţii Miele vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi sugestii pentru utilizarea optimă a aparatelor dvs. electrocasnice.

Siguranţă totală
Miele îşi asumă costurile în cazul reparaţiilor într-un interval de 12 luni după inspecţie.

Preţuri fixe pentru Întreţinerea electrocasnicelor

Categorie de electrocasnice Preț aparat electrocasnic (în Ron, inclusiv TVA)   
Categoria 1: uscător, maşină de spălat cu uscător 350  
Categoria 2: cuptor cu aburi, maşină de spălat vase, espressor, maşină de spălat, sistem de călcat, CombiSet, cuptor cu aburi, hotă, congelator, sertar termic pentru veselă şi mâncare, gama de cuptoare, plită/suprafaţă de gătit, frigider, combină frigorifică, cuptor cu microunde, aspirator, unitate de păstrare a vinului 290  

Preţurile sunt valabile pentru programările în Bucureşti. Pentru alte oraşe puteţi solicita o cotaţie de preţ.

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru alte informaţii. Sau faceţi o programare pentru service chiar acum.

Contact