Cum să găsiți frigiderul, combina frigorifică sau unitatea de vinuri potrivită

Căutați să cumpărați un nou frigider, o combină frigorifică sau o unitate de vinuri și nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi aparatul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Răspunzând la câteva întrebări despre necesitățile dvs. legate de răcire și temperaturi, ghidul nostru de cumpărături va ști ce frigider, răcitor sau combină frigorifică este cea mai potrivită pentru aranjamentul particular al bucătăriei dvs.

• Ce răcitor sau congelator se potrivește gospodăriei dvs.? Avem o varietate de aparate care fac față oricărei provocări de răcire. Alegând adâncimea corectă a blatului, tipul frigiderului sau congelatorului și capacitatea totală, vă asigurați că aparatul dvs. păstrează totul la temperatura potrivită pentru gospodăria dvs.

• Ce aparat de refrigerare sau congelare este cel mai potrivit pentru dvs.? Doriți o combină frigorifică integrată pentru a vă satisface toate nevoile de răcire? Sau preferați frigider și congelator separate? Dar o unitate de vinuri de sine stătătoare, îndeosebi pentru cele mai valoroase sticle ale dvs.? Avem aparatul potrivit pentru orice bucătărie.

• Ce dotări și specificații sunt importante pentru dvs.? Frigiderele și combinele noastre frigorifice vin cu o gamă largă de opțiuni și dotări: decongelare, compartimente încorporate, aparat de făcut gheață, nivel de zgomot, fără conectare la rețeaua de apă și dotări inteligente, pentru a enumera câteva.

 

Descoperiți gama noastră completă de aparate de răcire și produse înrudite

Toate răcitoarele & congelatoarele

Unități de păstrare a vinurilor

Accesorii

Spre partea de sus a paginii