Miele Generation 7000

Tehnologie atât de intuitivă, încât scoate la iveală cele mai bune creații.
Aceasta este calitatea care precede timpurile noastre.

Produsele noi reprezintă unele dintre cele mai de vârf inovații care au fost create vreodată. Imaginați-vă un cuptor care poate găti fără căldură, aparatură care recunoaște și reacționează la mișcările dumneavoastră, tehnologie care este mai conectată decât oricând înainte.

„Ingrediente diferite pot fi gătite împreună, fiind toate pregătite de pus pe farfurie în același timp.“

Gaggan Anand, Cel mai bun restaurant din Asia 2015–2018

Cuptor combinat cu aburi

  

Combinația ingenioasă dintre un cuptor de înaltă tehnologie și un steamer vă permite să gătiți la aburi, la grătar sau la cuptor cu rezultate perfecte.

 

Petreceți mai puțin timp pentru curățare

HydroClean

Cu noua funcție de curățare automată, curățarea manuală este de domeniul trecutului. Mențineți incinta cuptorului proaspăt și impecabil fără efort și profitați de mai mult timp pentru perfecționarea măiestriei gătitului.

Pătruns de bunătate

DualSteam

Datorită puterii DualSteam, păstrați mai multe substanțe nutritive, vitamine și arome. Cu setările sale precise de căldură, cuptorul combinat cu aburi este perfect și pentru gătitul sous-vide.

Cuptor

  

Tehnologia inovatoare și funcțiile integrate ale acestui cuptor fac posibil gătitul la un nivel complet nou de precizie și ușurință.

 

FoodView

Supravegheați-vă creația indiferent unde vă aflați

Camera integrată cu care este dotat capturează imagini de înaltă rezoluție la fiecare minut, permițându-vă să urmăriți progresul preparatului dvs. de pe telefonul mobil sau prin intermediul Amazon Show (dacă e disponibil).

Inovație Tastecontrol

Sfârșitul mâncării arse

Arsul mâncării rămâne un eveniment al trecutului, deoarece tehnologia noastră TasteControl răcește rapid cuptorul la finalul ciclului de gătire, oferindu-vă masa perfectă de fiecare dată. Folosește VoiceControl pentru a deschide ușa cuptorului cu Amazon Echo (acolo unde este disponibil).

Plită cu inducție

  

Dispunând de setări de căldură receptive și tehnologie inteligentă de recunoaștere a vasului de gătit, această plită cu inducție intuitivă vă oferă un loc de muncă culinar optim, unde sunteți liber să vă urmați fluxul creativ.

 

Flexibilitate inovatoare

Recunoașterea inteligentă a vaselor pentru gătit

Indiferent unde mutați vasul de gătit pe suprafața de gătit, căldura setată îl va urmări mulțumită tehnologiei noastre de recunoaștere inteligentă a vaselor pentru gătit.

Inducție pe întreaga suprafață

Libertate de mișcare

Inducția pe întreaga suprafață vă permite să vă mutați vasele oriunde pe suprafața de gătit.

Extractor & plită cu inducție TwoInOne United

  

Noul Miele TwoInOne inversează extracția de vapori de sus în jos. Păstrând spațiul de locuit fără mirosuri și plăcut în timp ce vă bucurați de pasiunea dumneavoastră pentru gătit.

 

PowerFlex XL

Puterea întâlnește posibilitatea

Atingeți mai repede punctul de fierbere grație puterii impresionante de preparare cu PowerFlex XL. Și obțineți zone de gătit spațioase în care încap 4 oale și tigăi mari.

Evacuare unică a vaporilor

Sau putere instant, controlată instantaneu

Noul Miele TwoInOne este cel mai puternic extractor și plită cu inducție combinat.

Aparate de răcire

   

Aparatele de răcire K 7000 vă păstrează ingredientele la fel de proaspete precum vi le oferă natura.
Este chiar simplu – gătitul începe cu răcirea.

 

Păstrați gustul naturii

PerfectFresh Active

Cu ajutorul unor explozii blânde de ceață răcoritoare, PerfectFresh Active vă păstrează alimentele proaspete și crocante de până la 5 ori mai mult timp.

Inovație de răcire

DynaCool

Climatul perfect la toate nivelurile. Funcția DynaCool menține o temperatură uniformă în toată incinta.

Ușor de utilizat, intuitiv și inovator – explorați întreaga gamă de produse.

Găsiți un reprezentant

Priceperea și viziunea se întâlnesc cu instrumentele perfecte

Faceți cunoștință cu cinci maeștri care duc creativitatea la noi niveluri prin intermediul unei tehnologii revoluționare. Explorați această vitrină a patru bucătari și a unui renumit artist de aranjamente florale și ofertele lor, inspirate de patru peisaje.

 

Maeștrii noștri

Dalad Kambhu

Este acasă în lume și este cunoscută în toată lumea. Născută în Texas, crescută în Thailanda și proprietară a unor restaurante în New York și Berlin, Dalad Kambhu este un bucătar deținătoare de stele Michelin, cu o semnătură culinară la fel de unică precum povestea ei de viață. Ea ne împărtășește modul în care TwoInOne o ajută să scoată la iveală tot ce are mai bun în materie de creativitate.

Azuma Makoto

Acest artist floral japonez renumit în toată lumea i-a inspirat pe cei trei bucătari-șef ai noștri să dea dovadă de creativitate.

Helena Rizzo

Acest bucătar-șef foarte talentat din Brazilia vede povești în diversele ingrediente cu care se întâlnește.

Kyle Connaughton

Un bucătar-șef laureat cu trei stele Michelin dedicat îngrijirii ingredientelor, de la proveniență până la prezentare.

Spre partea de sus a paginii