Iese în evidență prin versatilitate și calitate

Instalarea unui sistem de evacuare montat pe blat într-o unitate de bază elimină problemele de tipul înălțimii plafonului sau alte aspecte care împiedică vizibilitatea în timpul gătitului. Acum poate fi combinat cu produse din gama SmartLine și cu o hotă cu lățime de 60 cm. Un alt avantaj este că aparatul electrocasnic poate fi instalat lângă unități pe gaz. Protecția împotriva flăcării este o mască magnetică ce împiedică sistemul de evacuare montat pe blat să aspire flăcările de gaz. Sistemul de evacuare montat pe blat are aceeași adâncime de 52 cm cu toate celelalte produse și are aceleași funcții cu comenzile SmartSelect.
Opțiuni pentru instalare flexibilă
Sistemul de evacuare montat pe blat de la Miele este flexibil în toate privințele: ventilatorul este instalat în interiorul plintei și este adecvat pentru regimul de evacuare extrem de eficient, precum și pentru regimul de recirculare, prezent de exemplu în reședințele pasive. Dincolo de numeroasele avantaje tehnice, sistemul de evacuare montat pe blat oferă numeroase opțiuni de instalare complet noi datorită designului compact. Acesta ocupă foarte puțin spațiu în unitatea de bază, lăsând suficient spațiu pentru sertare.
Uşor de curăţat
Toate piesele mobile ale sistemului de evacuare montat pe blat pot fi îndepărtate manual și pot fi spălae într-o mașină de spălat vase.
Sistemul de conducte la ventilatorul plintei
Conducte plate (222 x 89 mm) furnizate pentru conducta de aer la ventilatorul plintei. Conține: 1 x cot orizontal de 90°, 1 x cot vertical de 90°, 1 x piesă dreaptă de 50 cm (poate fi scurtată) și 1 x adaptor (de la profil pătrat la profil rotund) la ventilatorul plintei.
Filtre de grăsime din inox
Sistemele de evacuare montate pe blat de la Miele sunt prevăzute cu un filtru de grăsime din inox format din 10 straturi. Stratul superior și cadrul filtrului sunt fabricate din inox de înaltă calitate. Filtrele de grăsime se pot curăța comod în mașina de spălat vase, iar aceasta nu conduce la decolorarea lor vizibilă. Prin urmare, filtrele de grăsime de la Miele își păstrează aspectul premium o perioadă îndelungată.
Motor ECO
Motorul ECO funcționează la curent continuu și economisește până la 70 % din energie în raport cu motoarele convenționale. Mulțumită acestei tehnologii, acesta funcționează foarte silențios dar la fel de puternic ca toate motoarele utilizate de Miele.
Miele CleanCover
CleanCover de la Miele este situat în spatele filtrelor de grăsime. În locul muchiilor metalice ascuţite şi a componentelor electrice, veţi găsi doar o suprafaţă netedă, etanşată. Suprafața este deosebit de ușor de curățat și vă protejează de contactul cu cablurile și componentele motorului. Atenție la detalii specifică pentru Miele - pentru confortul și siguranța dumneavoastră.
Clasa eficienței energetice
Eticheta energetică oferă dintr-o privire informații despre costurile de operare și performanșa sistemului de evacuare montat pe blat. Electrocasnicele Miele combină cele mai bune valori de eficiență pentru ventilator și pentru filtrul de grăsime.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs