Aparatul potrivit indiferent de stil

Inducție
Rapide și eficiente energetic: în cazul gătirii cu inducție, căldura este generată direct la baza vasului și dimensiunea vasului este recunoscută în mod automat. Practic, nu se pierde niciun pic de energie. Prepararea alimentelor este extrem de sigură, deoarece suprafețele din jurul zonelor de gătit rămân relativ reci. Pe lângă adaptabilitate, viteza zonelor de gătit PowerFlex este o caracteristică unică. Datorită numeroaselor avantaje, gătitul cu inducție este foarte des folosit în bucătăriile profesioniste.
Gaz
Gazul este o sursă primară de energie. Acest lucru înseamnă că este o formă de energie care provine din natură și care nu trebuie să fie supusă niciunei transformări înainte de a putea fi utilizată. Acesta este motivul pentru care gătitul cu gaz este deosebit de ecologic.
Vas wok cu inducție
Clasă profesională: vasul wok de la Miele se potrivește perfect în spațiul din plita ceramică. Prin urmare, se obține o distribuție optimă a căldurii și alimente gătite perfect. Sistemul inteligent ControlInduc® al vasului wok previne supraîncălzirea uleiului şi grăsimilor pentru gătit. În plus, vasul wok cu inducție de la Miele oferă și alte avantaje utilizatorilor, cum ar fi tehnologia de accelerare.
Tepan-Yaki
Tradiția modernă a bucătăriei japoneze: gătitul cu ajutorul unui aparat TepanYaki este o experiență culinară în bucătăriile moderne. Mâncarea este gătită direct pe suprafața din inox fierbinte. Aparatul TepanYaki cu inducție de la Miele are două circuite separate de încălzire: aceasta vă permite, de exemplu, să gătiți în același timp alimente care au nevoie de temperaturi diferite sau să păstrați mâncarea caldă.
Sistem de evacuare pe blat
Gătitul fără aburi sau mirosuri neplăcute de mâncare este acum posibil grație sistemului de evacuare montat pe blat de la Miele. Deoarece este instalat între două produse din gama SmartLine, evacuează aburii de la gătit direct din locul unde sunt produși. Sistemul de evacuare montat pe blat poate fi, de asemenea, instalat lângă unitățile pe gaz. În acest caz, masca are rolul unui sistem de protecție magnetic împotriva flăcărilor.
Grătar
Carnea, peștele sau legumele sunt deosebit de gustoase atunci când sunt preparate la grătar. Două zone separate de prăjire la grătar, cu comenzi independente, vă permit să preparați la grătar și să mențineți la cald alimentele în același timp. Utilizarea apei atunci când preparaţi alimente la grătar va face ca preparatele dumneavoastră să fie chiar mai suculente. Folosirea rocilor magmatice va oferi mâncărurilor aroma autentică a unui grătar în aer liber.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs