Alegerea vă aparţine!

SmartSelect
Nivelurile de putere pot fi selectate rapid și intuitiv. Fiecare zonă de gătit are un afișaj numeric cu iluminare galbenă din spate. Astfel, afișajul poate fi citit cu ușurință din orice unghi. Timpii timerului sunt ușor de setat cu ajutorul unui cronometru ce poate fi controlat independent și buton pentru decuplarea de siguranță.
Butoane de metal
Butoanele de metal de înaltă calitate contrastează cu designul elegant al produselor din gama Smarline pentru gaz. Acestea subliniază aspectul profesional și sunt foarte ușor de folosit.
Instalare flexibilă
Electrocasnicele Miele din gama SmartLine emană stil și confort. Deși fiecare aparat electrocasnic funcționează independent de celelalte, toate par produse cu aceeași matriță. Instalate unul lângă altul, aparatele creează un ansamblu uniform și elegant. Instalate la nivel cu blatul sau pe suprafață, sunt elementul principal de design din fiecare bucătărie!
Se poate combina cu plite cu inducție clasice
Prin coordonarea adâncimii aparatelelor și cu ajutorul comenzilor SmartSelect, produsele din gama SmartLine se pot acum combina cu o plită cu inducție clasică cu lățime de 60 cm. Astfel obțineți opțiuni nelimitate de combinații și o flexibilitate care nu v-a mai fost niciodată oferită astfel.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs