Care este sursa performanței de curățare ridicate?

Scout RX3 își îndeplinește sarcina de curățare a fiecărui centrimetru cu cea mai mare atenție. Cu ajutorul periilor laterale oscilante curăță cu ușurință în colțuri și de-a lungul pereților. Imediat ce Scout RX3 întâlnește un obstacol, brațele laterale sunt pur și simplu retrase.
Nici murdăria grosieră nu are nicio șansă. O perie cu rolă preia murdăria grosieră, apoi este ghidată sub aparat de brațele laterale. Particulele fine de praf rămase sunt îndepărtate complet de un curent de aer puternic prin deschiderea de aspirare din spate. Performanța ridicată a aparatului Scout RX3 este posibilă datorită vitezei excesiv de mari a ventilatorului fără perii. Și datorită faptului că motorul fără perii asigură o durată de funcționare mare, puteți beneficia de acesta pe termen lung. 
Moduri de curățare 
Aparatul Scout RX3 este prevăzut și cu 4 moduri de curățare: mod auto, Spot-Mode, mod turbo și mod Silence. 
În plus față de Quattro Cleaning System, Scout RX3 este dotat cu senzori de detectare a pardoselii. Regiunile de covor deosebit de utilizate sunt recunoscute imediat, iar puterea de aspirare este crescută corespunzător. Acest lucru asigură îndepărtarea perfectă a prafului chiar și pe mochete sau covoare. Pe podelele tari, funcționarea mai eficientă la un nivel mai scăzut de putere asigură aspirare mai îndelungată. 
în funcție de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs