Maşini de spălat-uscat

Spălare și uscare într-un proces, cu un aparat

În fcţ. de locul în care doriţi să instal. maşina şi de cant. de rufe de spălat, Miele vă oferă o varietate de dim. şi diferite înclinaţii ale panoului front. Astfel, veţi putea găsi maş. perf.
Maşina de spălat cu uscător compactă de la Miele
Tehnologie compactă, dimensiuni reduse. Cu o adâncime a carcasei de 60 cm, maşina de spălat cu uscător Miele WT1 poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu. Dacă doriţi doar să spălaţi, în maşină pot intra până la 7 kg de rufe într-un singur ciclu. Datorită acestui lucru, maşina este ideală pentru gospodăriile mai mici, cu o cantitate medie de rufe. Puteţi alege două înclinaţii diferite pentru panoul frontal al maşinii compacte WT1.
Panou frontal drept
Maşina de spălat cu uscător cu panou frontal drept poate fi integrată perfect în bucătăria dvs. Aceasta poate fi împinsă cu uşurinţă sub blatul de lucru (înălţimea nişei trebuie să fie de cel puţin 85 cm). Alternativ, capacul maşinii poate fi înlocuit cu un kit de încastrare sub blat. Acest lucru permite introducerea maşinii de spălat cu uscător într-o nişă cu înălţimea de doar 82 cm.
Panou frontal înclinat
Dacă doriţi să instalaţi maşina de spălat cu uscător ca aparat electrocasnic de sine stătător într-un apartament sau la subsol, modelul cu panou frontal înclinat este ideal. Înclinaţia uşoară a panoului frontal vă permite să citiţi cu uşurinţă informaţiile de pe afişaj.
Maşinile de spălat cu uscător XL de la Miele
Modelul XL este cea mai bună alegere pentru gospodăriile cu cantităţi mai mare de rufe. 
Panou frontal înclinat
Această maşină de spălat cu uscător de format mare are o adâncime a carcasei de 67 cm şi poate spăla în mod continuu până la 5 kg de rufe. Dacă este necesară doar spălarea, în maşină pot încăpea până la 8 kg de rufe. Modelul XL este conceput ca aparat electrocasnic de sine stătător şi este dotat cu un panou frontal înclinat pentru ca utilizatorii să poată citi cu uşurinţă informaţiile de pe afişaj.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs